WIKI DILARA AKSUYEK aka SADIYE din IERTARE love story si paparazzi

Biografie  DILARA AKSUYEK. 

Credeti ca este usor pentru o actrita sa interpreteze intr-o telenovela rolul unei femei usoare? E dificil si nu este asa cum crede lumea  ca o floare la ureche.

Asta a spus jurnalistilor si actrita care da viata personajului SADIYE YILMAZ din telenovela turceasca "MERHAMET" aka "IERTARE" aka "MERCY".

Cine este actrita? Numele ei este DILARA AKSUYEK. S-a nascut la IZMIR TURCIA la 24 iulie 1987. Are o infatisare de model.

Si trebuie sa recunoastem ca reuseste sa imbine de minune inocenta si sexappealul. Este tare dragalasa si are un par numai bun de imortalizat in reclame.
Informatii DILARA AKSUYEK aka SADIYE din IERTARE

DILARA AKSUYEK are inaltimea de 1.65 m si cantareste 55 de kilograme. Producatorii sunt fericiti tanara generatie a actorilor tineri va  duce mai departe destinele bransei din TURCIA. DILARA AKSUYEK este una dintre aceste tinere actrite.

Bruneta a visat la celebritate din  copilarie dar nici ea nu credea ca totul avea sa ii mearga asa lin. A absolvit facultatea MUJDAT WANDERING ART CENTER THEATER.

Nu are prea multe roluri jucate dar  se pare ca este pe drumul cel bun. Si-a facut debutul in 2012 in telenovela numita  ONE OF THE HOUSES.

Dupa debut a primit oferta de a juca in telenovela de succes "MERHAMET" aka "IERTARE"

Iar rolul SADIYE a facut-o faimoasa. Trebuie sa stiti ca frumoasa DILARA vorbeste fluent limba engleza. Sa aruncam o privire  asupra filmografiei actritei.

FILME CU DILARA AKSUYEK
    biografia-dilara-aksuyek-actrite-din-turcia
  • 2015 ADI MUTLULUK /NAME OF HAPPINESS
  • 2014 KADIM DOSTUM
  • 2014 ANCIENT MAN
  • 2013 MERHAMET aka MERCY aka COMPASSION aka IERTARE aka COMPASIUNE- SADIYE
  • 2012 EVLERDEN BIRI
  • 2012 ONE OF THE HOUSES
Se pare ca DILARA este fata mamei si a tatalui sau. Si gratie faptului ca tatal a fost nevoit sa accepte un job asa a ajuns DILARA la ISTANBUL.

A dat la facultate si de aici drumul i-a fost deschis.

Desi nu este de multa vreme in showbiz DILARA a atras atentia regizorilor. Si de indata ce a devenit cunoscuta DILARA a facut cunostinta si cu temutii papparazzi.

Acestia au surprins-o pe frumoasa DILARA in compania prietenului si colegului de filmare. Se pare ca DILARA s-a indragostit de partenerul din telenovela NAME OF HAPPINESS.

Iar domnul in cauza este la fel de indragostit. Si ghiciti  in telenovela cei doi joaca si partitura unor indragostiti. Intrebati de presa daca exista sentimente intre ei acestia nu au vrut sa recunoasca.

Domnul se numeste  CEYHUN MENGIROGLU si este tot un tanar actor. DILARA si CEYHUN se plimbau pe strazi tinandu-se de mana.

Nimic neobisnuit dar la vederea fotografilor ei si-au dat drumul la maini.

Paparazzi pe faza nu au ratat momentul. CEYHUN s-a cam suparat si le-a reprosat asta jurnalistilor dar pozele erau deja facute. Si asa numele lor au ajuns in ziarele din TURCIA.

Si lumea a aflat de existenta a doi indragostiti actori. EA este DILARA AKSUYEK iar EL este CEYHUN MENGIROGLU tot actor .
wiki-dilara-aksuyek-iertarea

Cert este ca  indragostitii se simt bine si poate nu au vrut sa recunoasca deocamdata ca formeaza un cuplu. Le sta bine  sunt tineri si frumosi.

Ce sa va mai spunem de DILARA? Isi iubeste jobul are oferte de lucru si acum este si indragostita.

Asteptam noi evenimente din viata celor doi pe care sa vi le povestim.

Le uram succes in viata profesionala. Au nevoie de timp pentru a se putea adapta vietii tumultoase din showbiz. DILARA este o fata sensibila si ambitioasa.

Iubeste cateii si calatoriile. E tanara si are tot timpul sa viseze. In privinta celebritatii iata i s-a indeplinit dorinta.

Dar atentie  un tandafir are si spini. Ne face placere sa ii urmarim jocul actoricesc  al acestei tinere DILARA AKSUYEK.

Cui ii place de SADIYE surioara mai mica a lui NARIN?