Stefan Stan de la DENY la MARIA cu scandal de Cancan pe Facebook

Wiki-ul unui scandal monden cu iubiri si tradari... rezolvate pe Facebook

Stefan Stan este acuzat de fosta iubita ca e un escroc sentimental si financiar. Deny fosta iubita a lui Stefan Stan este o tanara de 23 de ani care lucreaza in Italia...

Acesta spune ca dupa ce l-a imprumutat cu multe mii de euro si l-a imbracat din cap pana-n picioare, l-a prins in fapt cu o eleva cu care o cantaretul o insela.

Deny a descoperit pe contul de socializare al rivalei in ale dragostei artistice, hainele pe care i le trimitea lui Stefan.

Precaut, Stefan Stan nu se lasa fotografiat, insa lucrurile primite cadou se pare ca l-au dat de gol.
scandal cancan deny iubita din italia si stefan stan

“Eu l-am vazut cu hainele mele la intalnire, punea mana pe doamna cu geaca mea, i-am luat geaca albastra, tenesii aia, tricoul, camasi de la Armani, ce nu i-am luat… M-a deranjat ca am vazut pozele cu hainele, ce i-am luat eu din Italia, de firma, s-a dus omul la intalnire. Si asta m-a deranjat, m-a scos din sarite, nu mai pot.”, a spus Deny in cadrul emisiunii CANCAN.RO

Poveste de iubire a celor doi a inceput pe Facebook (cel mai mare si unic site de matrimoniale de pe tot mapamondul) si s-a sfarsit tot acolo.

Stefan Stan spune ca DENY a fost cea care a avut intiativa. Ea la abordat pe Facebook, si apoi au inceput sa vorbeasca, discutiile au devenit din ce in ce mai dese, iar in timp au ajuns la o prietenie, transformata ulterior in relatie.

Dar... Varianta despartirii este conformat de Stefan Stan, insa motivul ar fi altul. Se pare ca acesta nu stie cu ce se ocupa Deny in Italia. Cantaretul a aflat ca tanara este platita de anumit domni pentru compania ei si a decis sa o paraseasca. Adica Deny era escorta!

Eu eram singur, ea la fel ( exceptindu-i pe cei care o plateau sa fie cu ea, lucru pe care eu l-am aflat tarziu, moment in care am si pus punct relatiei.." scrie Stefan Stan pe contul oficial de FB.

Si tot acolo cantaretul tine sa lamureasca si chestiunea cadourilor.

"Este adevarat ca Deny mi-a facut unele cadouri ( pe care eu nu le-am cerut, dorit sau 'comandat', insa pe care le/am primit, asa cum era de bun simt sa o fac.De la acest lucru, pina la ceea ce spune domnisoara este insa cale lunga, iar acele 'acuze' nu le pun decit pe seama supararii, dezamagirii sau frustrarii avute pentru ca am pus punct relatiei. Daca eram un barbat profitor, asa cum incearca domnisoara sa ma prezinte, nu as fi incheiat o relatie de pe urma careia as fi avut, asa cum sustine ea, numai de castigat!"

Dar pentru cine a "parasit-o" pe Deny, Stefan Stan?

Dupa spusele unor cunoscatori fata cu care se iubeste acum Stefan Stan se numeste Maria.

Maria ar fi o frukoasa tanara de 18 ani care se invarte in cercul de prieteni al lui Pepe, fiind zarita in repetate randuri in preajma clanului Pastrama.

Iar postarile Mariei pe Facebook ar trada sentimentele profunde pe care le are pentru Stefan.