Treceți la conținutul principal

Cazare Hotel Cozia 3 stele Statiunea Calimanesti-Caciulata VALEA OLTULUI

VALEA OLTULUI la fel ca Valea Prahovei poate fi o destinatie pentru petrecerea Sarbatorilor de Iarna (Revelion sau Craciun), de aceea va facem cunostinta cu un hotel de 3 stele, unitate turistica de referinta pentru aceasta zona.

Statiunea turistica balneara Calimanesti-Caciulata este considerata “perla” statiunilor de pe valea Oltului, datorita peisajelor mirifice ce pot fi admirate in aceasta zona a Romaniei.

Din intreaga suprafata a statiunii Calimanesti-Caciulata, aproape jumatate este acoperita de intinsele paduri de foioase si rasinoase.

Calimanesti-Caciulata este o statiune balneoclimaterica care a fost atestata documentar in 1386 si este renumita pe plan international (la recomandarea doctorului Carol Davila, Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele de aici).

contact hotel cozia calimanesti caciulata

Toate aceste frumuseti pot fi admirate numai vizitand statiunea Calimanesti- Caciulata.

Cazare Hotel Cozia 3 stele Statiunea Calimanesti-Caciulata

Hotelul Cozia din Caciulata si-au pregatit personalul la cele mai inalte standarde pentru a va sta la dispozitie si a va satisface toate cerintele.

Toate acestea imbinate va descriu doar calitatea si profesionalismul ridicat la cea mai inalta treapta a celor ce vor face ca vacanta dumneavoastra sa fie de neuitat.

Dotari si servicii: ascensor, club, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala agrement (fitness), parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, cosmetica, spalatorie, curatatorie, serviciu masaj, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, restaurant, biliard, baza de tratament, schimb valutar, seif.

Hotel Cozia Adresa Contact
RO 245600, Calimanesti,
Str.Calea lui Traian, nr. 794, Romania
Tel: +40 745 343 792
Tel: +40 745 343 793

In statiunea balneara de pe Valea Oltului, Calimanesti-Caciulata, se pot trata afectiuni ale aparatului locomotor (artroze, spondiloze, afectiuni degenerative articulare ale omului vârstnic, nevralgii, nevrite, ascitalgii, sechele posttraumatice), afectiuni ginecologice (anexite, sterilitate secundara) si afectiuni ale cailor respiratorii superioare (rinofaringite, sinuzite cronice, bronsite cronice, astm bronsic).
hotel-cozia-calimanesti-caciulata-poze-camere

Alte unitati de cazare din statiunea balneoclimaterica Calimanesti - Caciulata
  • Vilele Liliacul *** & Trandafirul ***
  • Hotel Caciulata ***
  • Hotel Oltul ***
  • Pensiunea Pescarus ***
  • Hotelul Teilor **
  • Vilele Turnu ** & Furnica **
  • Hotelul Central**