Treceți la conținutul principal

REVELION Casa Poporului 2016. Bilete “Revelion Regal” de la pretul de 125 de euro

Revelion 2016 in Bucuresti la Casa Poporului, o petrecere de Anul Nou pentru "fitosi" amatori de meniuri si petreceri extravagante. Daca inca nu v-ati hotarat unde petreceti Revelionul 2016, si nu va incumetati sa parasiti Bucurestiul, atunci "Revelionul Regal" care se va desfasura la Casa Poporului poate fi alegerea ideala...daca va permit finantele personale.

Meniul care se va servi la "Revelionul Regal 2016" va fi pe masura pretentiilor si desigur al preturilor biletelor.

Asadar meniul de Revelion de la Casa Poporului se anunta a fi un "meniu regal".

Oaspeti vor putea sa se rasfete cu rata cu sos de castraveti, meniu servit la trecerea dintre ani de Regina Elisabeta a Angliei in 1588, chiftelute cu sos de trufe, preferate de regina Victoria a Angliei, tarta cu branza de capra si ceapa caramelizata, savurata de membrii Casei regale a Belgiei, mousse de vanilie cu coacaze si multe alte delicatese culinare de lux care va vor uimi.

revelion 2016 casa poporului meniu de fite

Dupa cum spuneam, acest Revelion 2016 de la Casa Poporului nu este unul ieftin.

Preturile sunt pe masura pretentiilor. Astfel, pentru un bilet VIP, în cea mai mare sala a Parlamentului, va trebui sa platiti 300 de euro.

Pretul mai scade putin, la 225 de euro sau 125 de euro de persoana, cu caât locurile sunt mai departe de scena pe care se va desfasura spectacolul.

La categoria Basic (sala secundara - Tache Ionescu), un bilet la "Revelionul Regal 2016" va costa 125 de euro.

Palatul Parlamentului din Bucuresti este o cladire uimitoare. Construita de fostul presedinte comunist Nicolae Ceausescu, Casa Poporului ocupa locul al doilea în topul celor mai mari cladiri din lume (depasita doar de cladirea Pentagonului din Statele Unite ale Americii si recentul inaugurat Century Centrul Global de la Chengdu).

In 1989 costurile Casei Poporului erau estimate la 1.75 miliarde dolari SUA, iar în 2006 la 3 miliarde Euro. Constructia are o lungime de 270 metri, latime de 245 metri, înaltime de 86 metri (peste cota 0), adâncime de 92 metri (sub nivelul solului) si o suprafata construita la sol de 66.000 metri patrati.