MESAJE de Craciun frumoase - URARI sarbatori de iarna cu Craciun Fericit!

Ce poate fi mai frumoas decat SARBATORILE DE IARNA? Ceva mai "magic" decat atmosfera calda si optimista a CRACIUNULUI?

De aceea va propunem cateva mesaje frumoase de Craciun pe care le puteti trimite celor dragi din viata voastra in ziua magica de Craciun.

Citeste cele mai frumoase mesaje pentru Craciun. Colectie de mesaje pentru Craciun de trimis la iubit, prieten etc.

1. Cu ocazia sfintelor sarbatori de Craciun, guvernul Romaniei aduce la cunostinta cetatenilor introducerea impozitului special pe Sarbatori!

2. Colind curat, brad minunat, mos bogat, craciun luminat, pahar inclinat pe buze rezemat, sanatate si bani, gand implinit, Craciun fericit !
mesaje frumoase de craciun urari de craciun pentru iubit si iubita

3. Se spune ca in seara de Craciun, la fiecare clinchet de clopotel o dorinta se indeplineste! Iti urez sa petreci sarbatorile cu sufletul plin de dorinte, in clinchet de clopotei! Craciun Fericit!

4. Oriunde te-ai afla,
Mos Craciun te va vizita
Si-ti va aduce ce-ti doresti-
Un Merry Cristmas ca-n povesti
Si te rog nu-l refuza ca vine din partea mea.

5. Auzi... cred ca a sosit timpul sa vorbim la modul cel mai serios!M-am tot gandit... sa-ti spun... sau nu... Am hotarat sa-ti spun: Nu exista Mos Craciun!

6. Craciunul inseamna mai mult decat o masa incarcata cu bunatati, inseamna o masa la care se aduna cele mai dragi fiinte din lume pentru a se bucura impreuna de Nasterea Domnului.
Va asteptam la noi la masa de Craciun!

7. Sarbatoarea nasterii Domnului sa va umple sufletul de speranta, bucurie si optimism, iar viata sa va fie binecuvantata de taina stelei care a rasarit. Craciun fericit !

8. Farmecul zilelor de Craciun sa te insufleteasca si sa-ti lumineze toata fiinta! Bucura-te de adevarata semnificatie a acestei sarbatori alaturi de toti cei pe care ii iubesti!

Exemple de mesaje de Craciun si Anul NOU potrivite pentru sefi

"În prag de Sarbatori, cu pace-n în gând si caldura-n suflet, îti/va doresc tie/dvs. si celor dragi, sa ai/aveti parte de zile minunate, de un Mos Craciun darnic si bun, sa fiti fericiti si sa asteptati anul ce vine alaturi de cei dragi”

"Un An Nou bogat în împliniri, cu sanatate si prosperitate, un an cu aspiratii înalte, plin de bucurii si succese, împlinirea dorintelor si a nazuintelor de mai bine”.

Urari si Mesaje Craciun Fericit - Mesaje de la Mos Craciun

* Fie ca un fulg de nea razlet si vesel sa bata-n usa casei tale si sa-ti aduca bucurii si lumina in seara sfanta de Craciun.

* Sunt virusul Mos Craciun. Daca vrei cadouri, trimite telefonul tau la adresa pe care o vei primi in urmatorul mesaj sms.

* In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte.

* In noaptea sfanta de Craciun lasa deoparte grijile si supararile. Deschide-ti inima si primeste un strop din binecuvantarea care se revarsa peste lume in aceasta noapte.

* Sa ai un Craciun minunat pe care sa-l traiesti ca-n povesti si sper sa primesti macar 100% din cadourile pe care le doresti.

* De Craciun, s'aveti brad incarcat, mos bogat, pahar inchinat, vin curat, gand luminos si impliniri. Craciun Fericit!

* Pe la geamuri cad stelute, iar pe foc sunt sarmalute, iar bradul e la locul lui, mosul e la treaba lui, sa ne fie noua bine, iaca si Craciunul vine. Craciun Fericit.