Dosarul lui Traian Basescu in presa! Florian Bichir anunta Apocalipsa din CNSAS

Exista dosarul "Basescu" la CNSAS (Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii)? Se pare ca DA.

NU avem DOSARUL lui BASESCU... insa avem STIREA!

UPDATE: „Mesajul difuzat în numele meu privind publicarea dosarului de la Securitate al lui Traian Basescu nu are nicio baza reala! Este o facatura! Ar fi fost cel putin stupid ca eu sa dau un asemenea mesaj, în conditiile în care am facut si fac parte din Colegiul CNSAS care i-a dat lui Traian Basescu a patra adeverinta de necolaborare cu Securitatea! Imi pare rau pentru neplacerile survenite, dar mi-asfi dorit ca o asemenea stire sa fie mai întâi verificata la sursa si apoi publicata” a precizat Florian Bichir.

Anuntul privind DOSARUL LUI BASESCU a venit in aceasta seara de la Florian Bichir.

Cine este Florian Bichir? Conform WikiPedia, Florian Bichir este absolvent al Colegiului National de Aparare. Conform biografiei Florian Bichir este licentiat în filologie (limba - literatura romana) si teologie ortodoxa, master în comunicare. De asemenea acesta are studii aprofundate la Bruxelles - Belgia si Salamina – Grecia.

citeste dosarul lui basescu de la cnsas

In luna martie 2012 Bichir a fost ales de Parlamentul României membru al Colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), cu rang de ministru secretar de stat, pentru un mandat de 6 ani.

Revenind la stirea de ultima ora din aceasta seara, Florian Bichir ar fi trimis urmatorul mesaj de interse public: "Daca saptamana trecuta va dadeam vesti bune, azi va anunt cu regret ca mâine îmi voi înainta demisia atât eu cat si doamna Elena Rusu din functiile avute la CNSAS, deoarece prin neglijenta noastra va aparea dosarul lui Traian Basescu în presa. Dr. Florian Bichir".

WOW... daca stirea este adevarata, atunci se anunta vremuri intersante.

Si acum liber la teoria conspiratiei.

Daca se va dovedi ca este adevarat, si ca maine, poimaine, DOSARUL lui BASESCU de la CNSAS va aparea in presa atunci ne putem astepta la o adevarata "revolutie". O "revolutie" care poate ascunde sub o perdea de fum lucrurile care se intapla sub nasul nostru si pe care vom fi obligati (a se citi manipulati) sa nu le vedem si intelege, ci doar sa le acceptam pur si simplu.

Daca acest DOSAR a lui BASESCU de la CNSAS exista si contine lucruri cu adevarat "cutremuratoare", de ce acesta a aparut tocmai ACUM?

Sa doreasca CINEVA ca fostul Presedinte Basescu sa fie obligat sa stea cuminte in banca sa si sa nu mai mai aiba tupeul de a incerca sa devina un pion important pe scena politica actuala?

Iar daca punem la socoteala incrancenarea cu care Traian Basescu refuza sa se alinieze docil la dorintele (a se citi poruncile UE) de a primi de buna voie refugiati pe teritoriul Romaniei, parca, parca seamana a lucru bine gandit si pus la cale.

Vrea cineva sa ii inchida gura si sa il linisteasca pe Basescu, cel care incet dar sigur isi da seama ca a fost o marioneta a marilor puteri mondiale (oculte sau nu)?

Asadar, stirea serii cu siguranta este EXISTENTA unui misterios Dosar a lui Basescu la CNASA, ascuns pana acum si care "din greseala " va aparea in PRESA.

Deci... cine si ce va castiga din aceasta bomba de presa???