COLECTIV si Conspiratia Oculta care a dus la Moartea unor tineri NEVINOVATI

Sa fie oare aceasta nebunie pe care o traim in ultimele saptamani un JOC OCULT al unor forte invizibile care urmaresc un SCOP? 

Nu suntem adeptii unor teorii conspirative care sa duca la moartea unor oameni nevinovati... insa parca prea se intampla lucruri intr-o viteza foarte mare si se indreapta rapid spre o destinatie inca necunoscuta.

"Eu cred ca focul de la clubul Colectiv a fost pus de o mana criminala. Asa cred eu si tot ce vreau este ca Procurorul General al Romaniei, Tiberiu Nitu sa fac o investigatie in sensul asta pentru ca daca este macar o posibilate la o mie ca acesta sa fie adevarul atunci un criminal periculos este in libertate si nu vreau ca nenorocitul care a facut sau a ordonat asta sa mai traiasca nici macar o secunda.", sursa www.chilian.ro

Sa fie 'dus cu capul' Chilian?

incendiu america club in 2003 200 morti

In Romania au inceput miscari de strada radicale la care participa o mare masa de oameni.Oameni adunati virtual pe retelele de socializare si care isi exprima mod real, in strada, dorinta de a SCHIMBA. Insa,,, de schimba fara a pune CEVA palpabil in loc.

Sa fie HAOS?

Asa cum acest incendiu criminal se poate sa fi fost premeditat, asa si moartea politistului din ariergarda lui Oprea poate fi pusa pe seama unei maini criminale. Poate cineva a stiut traseul lui Oprea si stiind ca exista o groapa adanca, a modificat semnele de avertizare si asa politistul a sfarsit in mod tragic.

O terorie posibila... NU?

A ataca insa TOTUL, a dori sa darami totul fara sa ai o solutie pentru a pune CEVA in loc seamana a HAOS.

Sa ceri in strada Jos Guvernul, Jos Parlamentul, Jos Isarescu, Jos Biserica Ortodoxa (nu ca nu ar avea pacatele ei majore) etc. nu prea suna bine.

Multe necunoscute care lasa loc de variate interpretari si ipoteze. Ipoteze fie si ele cu tenta de CONSPIRATIE oculta.

imagini oculte conspiratie club colectiv bucuresti

Banca Nationala sub 'asediu', Biserica Ortodoxa sub presiune, Parlamentul sub atac la baioneta... ce mai ramane? VIDUL!

Mai ca iti vine sa ii dai dreptate lui Orban (cel din Ungaria) care il ataca pe fata pe Soros pentru actiunile lui organizate sub umbrela ONG-urilor sponsorizate de domnia sa, actiuni menite sa destabilizeze natiuni! In numele a ce?

In numele unei FRATERNITATI universale, idee propagata si mentinuta de ILUMINATI!

Deja ajungem la scenarii hollywood-iene. Dar daca aceste scenarii sunt transpuse in realitate de OCULTA MONDIALA.

Tinerii frumosi si destepti fac 'revolutie' ca sa fie bine ca sa nu fie rau (vorba lui Hagi).

Dar ce sau cine este RAUL si cine sau ce este BINELE? Posibil ca Binele unora sa fie Raul altora si invers.

Priviti cu atentie cele doua imagini! Prima este din 2013 din AMERICA cand au murit 200 de oameni intr-un accident de felul celui din Colectiv. VEDETI cat de MARI erau efectele PIROTEHNICE!

Si a doua imagine, va arata cat de mari au fost jocurile de artificii din Club Colectiv, acolo unde au decedat 32 de oameni.

Parca incepi sa ii dai dreptate lui CHILIAN!

PS: nu uitati ca si in Republica Moldova lucrurile stau la fel ca in Romania. Si ei au ajuns sa aiba un Guvern interimar! Chiar daca din alte motive initiale.
MAI POTI CITI