Cazare Hotel Ramada Plaza din Craiova: 162 de camere si un restaurant de 150 de locuri

Cateva pareri la cald despre noul hotel din Craiova, Ramada Plaza.

Complexul hotelier Ramada Plaza este detinut în proportie de 86% de fostul ministru al transporturilor Radu Berceanu si de familia acestuia.

Hotelul Ramada Plaza din Craiova a fost reabilitat în proportie de 90% dintr-un credit bancar, rambursabil în 12 ani.

Marcello Pauw, 41 de ani, executiv olandez cu o experienta de peste un deceniu în industria hoteliera este managerul Ramada Plaza Craiova Hotel.

Dar sa vorbim un pic si despre cazarea la Hotel Ramada Plaza din Craiova. Hotelul Ramada Plaza din Craiova, are 162 de camere si este clasificat la patru stele.

Pareri Hotel Ramada Plaza Craiova

Ramada Plaza Craiova Hotel are 162 de camere - standard (single si duble), apartamente (simple sau executive room), un restaurant principal pentru 150 de persoane, restaurant gourmet 80 locuri, lobby si lounge bar si o terasa spatioasa pentru aproximativ 100 de clienti.

Deasemenea Ramada Plaza Craiova pune la dispozitia clientilor nou un centru de conferinte, în care intra 550 de persoane, si un Spa ultramodern.

Imagini camere Hotel RAMADA PLAZA CRAIOVA

Managementul proiectului si procesul de afiliere la standardele internationale ale brandului Ramada Plaza sunt asigurate de Trend Hospitality Management and Consulting.

Aceasta este o firma detinuta de discretul om de afaceri Radu Dimofte, proprietarul hoteluirilor Sheraton, Ramada Park si Ramada Plaza din Bucuresti.

Trend Hospitality este partenerul strategic al Wyndham Hotel Group în Romania, Bulgaria si Moldova.

oferte cazare RAMADA PLAZA CRAIOVA restaurant

ADRESA RAMADA PLAZA CRAIOVA
  • Calea Burcuresti 1, Craiova, 200687 RO 
  • Check in: After 2:00 PM
  • Check out: Before 12:00 PM