Bioflu Sirop de tuse cu extract de iedera si sirop Expectorant de la BIOFARM

Prospect Bioflu Sirop de tuse cu extract de iedera Biofram invinge rapid tusea.

Extractul de iedera lichefiaza mucusul bronsic si calmeaza tusea, contribuind la inlaturarea manifestarilor neplacute precum cresterea formarii de mucus, ajuta la calmarea tusei obositoare si dureroase.

Extractul de iedera este folosit ca adjuvant al tratamentului simtomatic in cazul afectiunilor inflamatorii ale tractului respirator insotite de tuse.

Beneficiile pe care le aduce iedera organismului se datoreaza elementelor nutritive continute: zaharuri, betacaroten, saruri minerale, iod, uleiuri eterice, alfa-tocoferoli si saponine.
pareri bioflu sirop de tuse cu iedera biofarm

Denumire comerciala: Bioflu sirop de tuse cu extract de iedera

Concentratia: 100 ml sirop de tuse cu extract de iedera contin 0,3 g extract uscat din frunze de Hedera helix (4-8:1) si excipienti

Flacon sticla de culoare bruna, 100 ml; flacon PET de culoare bruna, 100 ml

Prospect Bioflu Expectorant Biofarm invinge rapid raceala si gripa.

Bioflu Expectorant este un sirop de tuse care se utilizeaza pentru tratamentul simptomatic al congestiei nazale si tusei productive asociate afectiunilor tractului respirator (sinuzite, rinite, faringite, bronsite).

Bioflu sirop Expectorant este util in boli pulmonare si ale bronhiilor in care se formeaza mucus vascos.

Mucusul vascos devine mai fluid cu ajutorul Bioflu Expectorant de la Biofarm si poate fi eliminat mai usor prin tuse. De asemenea, Bioflu Expectorant desfunda nasul si inlatura senzatia de aparare de la nivelul sinusurilor.

Denumire comerciala: Bioflu Expectorant

Concentratia 5 ml sirop contin guaiafenezina 100 mg si clorhidrat de pseudoefedrina 30 mg

Cutie cu un flacon a 100 ml sirop