VEGA Fashion Boutique Parfumuri de LUX, Accesorii de lux de la S.T. Dupont, Aston Martin, Tonino Lamborghini


Hotelul VEGA din Mamaia nu inseamna doar cazare de 5 stele.

Pentru a satisface si cele mai pretentioase gusturi, la parterul Hotelului Vega din Mamaia s-a deschis un Boutique de lux.

Vega Fashion Boutique, situat la parterul hotelului Vega, reuneste marci renumite in intreaga lume de parfumerie, ceasuri, accesorii si imbracaminte.

Intr-o atmosfera relaxata si plina de stil la Vega Fashion Boutique veti gasi creatii Paul & Shark, cel mai cunoscut brand de imbracaminte sport de lux din lume; ceasuri de lux Helvetansa - ceasuri elvetiene si bijuterii deosebite, cochetariile delicate semnate de Ermanno Scervino; parfumuri de lux Elysee Selections, sub egida careia se reunesc cele mai exclusiviste parfumuri de nisa din lume si costume de baie Vilebrequin, numele de referinta pentru costumele de plaja pentru barbatii eleganti, ce combina originalitatea cu spiritul degajat.

Vega Fashion Boutique accesorii si parfumuri de lux

Parfumurile de lux Elysee Selections reprezinta varful magiei experientelor senzoriale olfactive, oferind unele din cele mai exclusiviste parfumuri din intreaga lume.

Amouage, Keiko Mecheri, Linari, Mona di Orio, Montale, Puredistance, sunt doar cateva dintre cele mai bine cotate brand-uri de parfumuri de nisa pe care le puteti gasi la Vega Fashion Boutique.

Nu in ultimul rand, de la Tonino Lamborghini, in magazinul Vega Fashion Boutique se regaseste un model de telefon mobil, celebru in lume, Spyder Mobile 600.

telefon mobil de lux Spyder Mobile 600 vega mamaia
Telefonul de lux Spyder Mobile 600 are caracteristici unice: carcasa din otel inoxidabil, ecran LCD ramforsat, acoperit cu o pelicula de safir, cu taieturi in forma de diamant.

Si sa nu uitam de Autoturismul Excalibur Roadster SS pe care Hotelul VEGA din Mamaia il pune la dispozitia turistilor si celor interesati.

Excalibur Roadster SS este o superba masina de epoca, la volanul careia s-a aflat pentru o vreme Printesa Grace de Monaco.

Puteti inchiria aceasta superba masina de epoca, cu sau fara sofer, pentru ocazii deosebite carora doriti sa le dati o nota festiva de inalta clasa: ziua nuntii, aniversarea cea mai draga, petrecerea visata.
Comentarii