Petreceri HALLOWEEN 2015 de la Bucuresti la Castelul BRAN din Brasov


S-a dat drumul la petrecerile de Halloween 2015. De la Bucuresti la "Castelul lui Dracula" din Brasov, petrecaretii sunt asteptati sa sarbatoreasca cu zambetul pe buze "infricosatoarea" noapte a spiritelor de Halloween.

Astfel,  in Bucuresti, la Casa Presei Libere,  vor avea parte de una dintre cele mai mari petreceri tematice de anul acesta, numita „Halloween Masquerade Ball”.

„Halloween Masquerade Ball” 2015 se va tine de vineri seara (30 octombrie), de la ora 21.30, pana în zorii diminetii de sâmbata, 31 octombrie, in jurul orei 5.00.

„Halloween Masquerade Ball” este un party de Halloween plin de MISTERUL specific noptii vampirilor, de fantezia CARNAVALULUI cu masti, si nu in ultimul rand de romantismul BALULUI.

petrecere_halloween_2015_masquerade_ball_Bucuresti

„Halloween Masquerade Ball” reprezinta o petrecere de Halloween de 3 ori mai impresionanta decat oricare alta in Bucuresti,

Locatia : Sala De marmura de la Casa Presei.

Un DJ fantastic, body painting, jazz, gold disco, art make up, dance performances si multe alte surprize.

Daca insa preferati o atmosfera mai infricosatoare de Halloween 2015 atunci va invitam la Castelul BRAN din Brasov.

petrecere halloween 2015 brasov castelul bran

Sambata, 31 octombrie, la ora 19.00, organizatorii îi asteapta pe invitati cu o multime de surprize, dovleci sculptati, vin rosu, dansul ielelor, vrajitoare, proiectii de film horror si muzica de calitate.

Printre cei prezenti la petrecerea de Halloween de la Castelul Bran de se va numara si gazda evenimentului, Vlad Tepes, supranumit contele Dracula, care îi va ghida pe oaspeti prin Castel si va premia cele mai impresionante costume.

Pentru petrecerea de Halloween de la Brasov vor fi puse în vanzare doua categorii de bilete, care pot fi achizitionate în seara respectiva de la casieria castelului:
  • 50 de lei - acces în castel tur nocturn alaturi de contele Dracula, vin rosu, dansul ielelor; 
  • 75 de lei - acces in Castelul Bran, in cort, tur nocturn cu contele Dracula, black vodka shots, vin rosu, dansul ielelor, proiectie film horror si "Halloween After Party".

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii