Bilete de avion de la Ryanair si Wizz Air pe rute noi în 2016

Companiile de zboruri low cost lanseaza in 2016, in Romania, noi rute. Astazi vom vedea ce bilete de avion low cost veti putea cumpara in premiera in 2016 pentru cursele efectuate de Ryanair si Wizz Air.

Astfel,  Wizz Air va lansa patru rute noi în iulie 2016, a declarat vicepresedintele executiv al Wizz Air, John Stephenson.

Cele patru rute noi de zbor vor fi operate de pe aeroportul International «Avram Iancu» din Cluj si vor avea ca destinatii urmatoarele orase din Europa: Alicante (Spania), Berlin (Germania), Billund (Danemarca) si Doncaster Sheffield (Marea Britanie).

Odata cu introducerea celor patru noi zboruri, baza din Cluj a Wizz Air ofera 27 de destinatii din 11 tari.

Bilete de avion low cost Ryanair si  Wizz Air rute noi 2016

Ryanair, considerata cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, lanseaza in 2016 patru rute noi din Bucuresti spre Italia.

Pentru cei de la Ryanair sezonul de iarna 2016, la Bucuresti, a început si de aceea au lansat patru noi rute catre Bologna, Milano Bergamo, Milano Malpensa (din 2 Decembrie 2015) si Roma Ciampino, care completeaza pâna la 8 lista rutelor pe care opereaza Ryanair din Bucuresti, rute care vor aduce un trafic de 1.1 milioane de pasageri pe an si vor sustine peste 800 de locuri de munca asociate activitatilor Aeroportului.

UPDATE Si Compania aeriana Blue Air va lansa noi rute in anul 2016. 

Orarul de vara 2016 aduce peste 23 de noi rute Blue Air, atat pentru bazele de operare din Romania, cat si pentru bazele externe din Italia si Cipru.

Blue Air va opera 6 noi destinatii de pe baza din Bucuresti, din Constanta si Sibiu va opera cate o noua ruta de zbor, din Iasi 3 alte noi destinatii externe, din Bacau 2 rute noi, iar bazei din Torino i se vor adauga inca 8 noi rute.

Din 1 iunie 2016 Blue Air va incepe si operarea pe Aeroportul International Cluj-Napoca, de unde vom opera zboruri cu doua frecvente saptamanale catre Dublin si Liverpool.
MAI POTI CITI