Oferta cazare HOTEL MANDARIN ORIENTAL TOKYO, JAPONIA, un hotel de lux grandios pentru o vacanta "deasupra cerului"

Am ales un hotel de lux din indepartata Japonie, din centrul capitalei TOKYO. Vorbim despre HOTEL MANDARIN ORIENTAL HOTEL clasificat in top 10 al celor mai luxoase hoteluri din lume ce ofera panorama de vis si multe facilitati. Plus ocazia de a vedea macar cum arata LUXUL in JAPONIA ,o tara cu o civilizatie ce poate parea mai deosebita pentru noi europenii.

Si pe la noi prin Romania avem oameni ce au avut ocazia sa viziteze aceasta minunata tara. Din categoria vedetelor doar cantareata CORINA si ALINA PUSCAS, actrita ,model si prezentatoare, sau IOAN ISAIU au ajuns aici. Iar actorul din telenovele e deja un fan al Japoniei si al gastronomiei asiatice.

HOTEL MANDARIN ORIENTAL din TOKYO-restaurant-oriental

HOTEL MANDARIN ORIENTAL iti indeplineste visele si daca ajungi acolo ai sa vezi ca nu e doar un cliseu folosit in descrieri poetice sau de reclame. Oamenii acestia au in sangele de luptatori ospitalitatea. Iar de profesionismul lor in arta serviciilor de la 10 stele in sus.

HOTELUL MANDARIN ORIENTAL ofera servicii  de lux. este un hotel unde se pot organiza intalniri de afaceri de anvergura, nunti deosebite si vacante de neuitat. Cei care au calcat pragul acestui hotel de lux au fost incantati si nimeni nu a spus vreodata ca nu si-ar dori sa revina.

HOTELUL MANDARIN ORIENTAL este situat in centrul orasului TOKYO. De aici poti lua un autobus  sau metroul. Toate  sunt usor de gasit, muzee, cladiri , restaurante si toate obiectivele importante.

De la hotel ajungi in doar 8 minute la satia de autobus. mai repede decat ajunge oricine la job in Romania. Doar pana la magazinul din colt la noi poti ajunge in opt minute.

HOTELUL are 157 de camere si 21 de SUITES. Toate camerele sunt mari iar despre apartamente ce sa zic? SUNT DE-A DREPTUL IMPRESIONANTE! DE VIS.

HOTEL MANDARIN ORIENTAL din TOKYO-wedding-chapel
Stati sa vedeti in ce tipuri de camere va puteti caza la MANDARIN ORIENTAL HOTEL. AVEM  asa:
  • DELUXE ROOM- cu pret de la 42.000 JPY(yeni)
  • PREMIER DELUXE ROOM - de la 45.000 JPY
  • MANDARIN DELUXE ROOM - 47.000 JPY
  • MANDARIN CORNER ROOM - 50.000 JPY
  • PREMIER GRAND ROOM - 53.000 JPY
  • EXECUTIVE SUITE - 79.000 JPY
  • MANDARINE SUITES - 89.000 JPY
  • ORIENTAL SUITES -120.00 JPY
PRESIDENTIAL SUITES - nu stim pretul, intrucat acolo se cazeaza doar inalte oficialiati. Totusi numai de la ferestra APARTAMENTULUI PREZIDENTIAL ai ocazia sa vezi privelistea PALATULUI IMPERIAL, a muntelui FUJI si a TOKYO BAY.

Totusi si de la ferestrele celorlalte camere veti vedea TOKYO BAY si Platul Imperial. Sa ne ocupam putin de mancare. Poti invata sa maninci cu betisoarele, sa maninci un sushi, mancare moleculara. pentru europeni sunt variante de mancare italiana si franceza. Prajiturile, produsele de patiserie sunt dulci, dulci si buunee.

Daca mancati prea mult dulce putei slabi la sala de fitness si va rasfatati cu un tratament, masaj oriental in spa welnessul hotelului. Si la spa exista un meniu. Cine a mai auzit de meniu spa? UIte ca exista. Si ceaiurile asiatice sunt bune. Sau bauturi la LOUNGE din hotel.

Exista chiar si un spa ca un apartament SPA SUITE. Masajel se fac de catre experti iar specilaistii in nutritie si medicina te vor ajuta sa  iti verifici starea de sanatate. Specialistii japonezi te vor consulta sa vada ce fel de masaj ai nevoie si iti pot intocmi si un program de exercitii fizice pe care sa il urmezi la intoarcerea in tara.

Citeva cuvinte despre  modul in care iti  poti organiza nunta si luna de miere aici la MANDARIN ORIENTAL HOTEL din TOKYO.

imagini camere HOTEL MANDARIN ORIENTAL din TOKYO

Organizatorii de nunti au o experienta de peste 40 de ani si ne pot asigura ca nuntata va fi de vis. Si daca faceti si nunta si tot aici va petreceti si luna de miere veti avea parte de o reducere de 10%. E spectaculos pentru ca la hotel exista si o capela unde se oficiaza casatoria. La hotel se pot organiza intalniri de afaceri dar si petreceri de pina la 400 de persoane.

Nici copii nu sunt uitati, exista aici un fan club al celor mai mici admiratori copii ai serviciilor oferite de MANDARIN ORIENTAL HOTEL. Si desigur multe facilitati pentru cei care se cazeaza de mai multe ori intr-un an aici.

HOTELUL MANDARIN ORIENTAL  din TOKYO JAPONIA este si va ramane un ETALON al RAFINAMENTULUI si LUXULUI. FERICITI SUNT cei care au ocazia sa ajunga aici. pentru restul lumii, sa fim bucurosi ca macar stim ca exista asemenea servicii si respect pentru turist. Si macar vedem in poze cum arata definia LUXULUI NIPON. SAYONARA!


ADRESA HOTEL MANDARIN ORIENTAL HOTEL
2 -1-1 NIHONOBASHI MUROMACHI
CHUU-KU, TOKYO
103-8328, JAPAN
TEL+81(3)3270 8800
MAI POTI CITI