De ce TELEFOANELE au BATERIE care NU se poate scoate? Spionaj telefon mobil 'gratis' pentru Guverne!


Nu chiar toate telefoanele, insa din ce in ce mai multe telefoane au baterie care nu se poate scoate.

Ca in mai toate "inovatiile" legate de gadget-urile mobile Apple a lansat primul dispozitive la a caror baterie nu poti umbla. iPod touch a adoptat aceasta 'moda' exemplu inainte de iPhone.

Acum sunt Samsung-uri, LG-uri, Huawei-uri de a caror baterie nu te poti atinge, nu o poti scoate.

Dar de ce sa scoti bateria din telefon?

Ei bine... Edward Snowden a prezentat acum cateva zile la BBC, STRUMFII!

"Vor sa-ti controleze telefonul în loc sa te controleze pe tine", a declarat Edward Snowden într-un interviu acordat BBC Panorama.
De ce toate TELEFOANELE vin cu BATERIE care nu se poate scoate

Fostul anagajat NSA a declarat calm si convingator ca serviciile de securitate britanice pot activa in secret, de la distanta, microfonul si camera foto ale oricarui telefon mobil, fara ca posesorul sa-si dea seama.

Astfel, inregistreaza ambiental si fotografiaza, chiar daca telefonul este închis, trimitand un simplu SMS de activare.

Fostul agent american sustine ca GCHQ a folosit o serie de instrumente (software) de spionaj intitulate "grupul Smurf", numite dupa personajele de benzi desenate, The Smurfs (Strumfii).

"Nosey Smurf" ("Strumful bagacios") le permite spionilor sa porneasca microfonul instalat într-un smartphone chiar daca telefonul este închis.

Alte programe de spionaj folosite de GCHQ erau numite "Tracker Smurf" ("Strumful urmaritor) si "Dreamy Smurf" ("Strumful visator"), care permiteau ca telefoanele sa fie închise sau deschise de la departare.

Si atunci oare nu avem aici raspunsul la intrebarea: 'De ce toate TELEFOANELE vin cu BATERIE care nu se mai poate scoate'?

Pentru ca un telefon din care scoti bateria nu poate fi activat de la distanta in niciun mod!!!

Ei bine poate ca in realitatea adevarul este altul si nu avem de a face decat cu o coincidenta.

Snowden, care a fost acuzat în USA de spionaj si furt de proprietate guvernamentala dupa ce a facut publice în media documente despre spionajul digital, se afla refugiat in Rusia din luna iunie 2013.
Comentarii