Biografia SARAH MIRCEA de la "Pacatele Evei" la "LAS FIERBINTI"


Biografia SARAH MIRCEA fost cumnata a lui ALEX VELEA este una mai putin cunoscuta. Asta daca este sa o comparam cu cea mai faimosului este ex-cumnat.

In "LAS FIERBINTI" frumoasa si exotica Sarah Ioana Mircea joaca rolul uneia dintre verisoarele lui Branzoi, care ajunge in Fierbinti pentru a petrece cateva zile la acesta.

Imbracata destul de sexy, Sarah se va transforma rapid in atractia celebrului sat,

Insa aceasta nu este prima prezenta intr-o productie TV a sorei Anei Mircea (fosta Velea). In 2005, Sarah Mircea isi facea debutul in televiziune cu un rol in “Pacatele Evei”, una dintre cele mai urmarite telenovele romanesti.
biografia sarah mircea las fierbinti

De atunci, fosta cumnata a lui Alex Velea a avut mai multe aparitii in productii de la noi, dar si in videoclipuri.

Biografia de actrita a lui Sarah a inceput in anul 2005, pe cand avea varsta de 21 si se reintorsese de numai cativa ani in Romania. Atunci Sarah a reusit sa-i convinga pe regizorii telenovelei “Pacatele Evei” sa-i dea un rol important in serial.

Timp de doi ani, Sarah Mireca a jucat alaturi de vedete precum Pavel Bartos, Claudiu Bleont, Oana Zavoranu, Maria Dinulescu sau Diana Dumitrescu.

Mulatra a interpretat rolul Ronei, o mulatra senzuala pe care personajul interpretat de Oana Zavoranu o ura de moarte.

Apoi Sarah si-a incercat norocul si la Londra, intr-un reality-show, la scoala Class Act UK 2011.

A urmat o noua reintoarcere in Romania si o prezenta in videoclipul lui Cezar Oatu "It's my life".  La acel moment presa a speculat despre o presupusa relatie intre cei doi

In perioada in care Ana si Alex Velea isi disputau separarea, Sarah a fost cea care a iesit sa explice public intreaga situatie, in locul surorii ei.

wiki sarah ioana mircea las fierbinti

Sarah a marturisit atunci ca era destul de atasata de cantaret, pe care il aprecia pentru ca ii iubea si respecta sora.

Iata ca acum multra Sarah Ioana Mircea are din nou posibilitatea sa isi demonstreze calitatile actoricesti in cel mai urmarit serial romanesc al momentului: "LAS FIERBINTI".

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii