"A murit" moartea lui BOTE! Catalin Botezatu OPERAT din nou la inima!

O noua operatie pentru designerul Catalin Botezatu, si nu o operatie estetica.

Bote a fost operat a doua oara in 2015 la inima, într-o clinica din Istanbul.

Se pare ca in urma unor analize cardiologice, al caror rezultat cu a fost deloc imbucurator, Catalin Botezatu a fost nevoit sa intre din nou in sala de operatie.

Totul s-a intamplat marti, 6 Octombrie 2015, in jurul orei 15.

Botezatu a ajuns din nou pe mana medicilor turci de la clinica Liv din Istanbul, unde, dupa un set complet de analize (ecocardiografie, radiografie pulmonara, EKG, test de efort, ecografie abdominala, tiroida si teste de sange), a fost supus unei noi interventii chirurgicale pe cod.
catalin botezatu operatii pe inima si operatii estetice

Catalin Botezatu a dat primele declaratii, imediat ce a iesit din operatie. "Sunt bine. Acum am iesit din operatie". Ceea ce arata ca totusi interventia chirurgicala nu a fost una de amploare sau foarte complexa.

Bote a mai suferit o interventie similar în luna mai a anului 2014.

Atunci lui Botezatu i-au fost implantate stenturi la inima, pe aorta coronara care iriga 60% din inima si care era înfundata în proportie de 90%.

Mare fumator de trabuce Catalin Botezatu ar trebui sa stie ca implantarea unui stent reprezinta o solutie terapeutica eficienta interventionala numai în conditiile în care va tratati în paralel factorii de risc coronarian (reducerea greutatii, oprirea fumatului, scaderea colesterolului si al glicemiei, controlul tensiunii arteriale).

In caz contrar exista un risc important de restenozare a arterei dilatate cu stent sau aparitia unei noi leziuni aterosclerotice.

Asa ca Bote ar trebui sa se obisnuiasca cu un consum moderat de alcool si va trebui sa adopte o dieta sanatoase bazate pe legume, fructe proaspete, peste, reducerea consumului de dulciuri concentrate si fara grasimi de origine animala.
MAI POTI CITI