Biografia Ana Maria Guran de la trupa ZEN la filmul „Lumea e a mea”

Ana Maria Guran este o tanara fata din Campina, o talentata actrita aflata la inceput de cariera. Asa ca despre biografia profesionala a actritei Ana Maria Guran nu se pot spune prea multe "secrete" deocamdata.

Ana-Maria Guran, are varsta de 19 de ani si actualmente este studenta la Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica din Bucuresti (UNATC), sectia Actorie.

Printre altele, Ana Maria Guran este fiica deputatului Virgil Guran. Insa nu acest lucru a contat atunci cand a fost aleasa de producatorii sa joace in filmul "Lumea e a mea".

Debutul in acest film al tinerei Ana Maria Guran reprezinta o incununare a eforturilor depuse de-a lungul timpului.

Eleva la Colegiul National N. Grigorescu din Campina, fiica deputatului Guran a facut de mult timp cunostiinta cu scena.

biografia ana maria guran vedeta din lumea e a mea

Ana Maria a facut parte dintr-o trupa de teatru (trupa Zen a Colegiului National Nicolae Grigorescu din Campina) si – impreuna cu colegii ei – a participat la numeroase festivaluri de teatru pentru liceeni.

Acum biografia ei profesionala a ajuns la alt nivel odata cu rolul principal din LUMEA E A MEA.

Filmul “Lumea e a mea”, un film regizat de Nicolae Constantin Tanase, este povestea cinematografica a generatii foarte tinere. A adolescentilor nascuti si crescuti cu stirile de la ora 5, cu fata de la pagina 5, cu "ifoane si feisbuc".

Filmul "Lumea e a mea", în regia lui Nicolae Constantin Tanase a avut premiera mondiala la TIFF 2015, unde a si castigat Premiul de debut la Zilele Filmului Românesc.


Regizorul Nicolae Constantin Tanase a castigat premiul pentru “Cel mai bun film de scurt metraj” în cadrul Festivalului de Film Transilvania 2012 si “Best International Short Film” la Cortex IFF în Portugalia pentru BLU, primul sau film de scurtmetraj realizat dupa terminarea facultatii.
MAI POTI CITI