Stiri de GROAZA: Oana Radu si-a TAIAT pielea de pe BRATE. VEZI de ce!


Stirea zilei in ziarele de cancan monden: Oana Radu s-a operat, la inceputul acestei luni, la sani si la brate! 

Bine... stirea este prezentata cu titluri de senzatie de tipul: "Oana Radu si-a taiat mainile. Bratele au fost taiate pe toata lungimea lor si se prezinta ca o carne vie".

WOW... daca nu dai click sa citesti te ingrozesti instantaneu de implicatiile groaznice ale intamplarii.

Insa... aflam la final ca dupa ce a slabit miraculos 60 de kilograme, Oana Radu s-a operat, la inceputul acestei luni, la sani si la brate.

Oana Radu trebuie sa stea bandajata in niste fese speciale, care contin un medicament care vindeca semnele, mai ales ca bratele au fost taiate pe toata lungimea lor si se prezinta ca o carne vie.

Din acest motiv, cantareata este obligata sa stea cu acele pansamente circa doua luni, fara sa le poata scoate nici macar cateva secunde.

operatii estetice oana radu dupa dieta de slabire drastica

Asadar nimic deosebit, nimic terifiant ci doar o operatie de chirurgie plastica absolut necesara dupa o dieta extrema de slabire.

Procesul repararii este esential pentru toate domeniile chirurgicale, dar cu siguranta chirurgia plastica este chirurgia reparatorie.

Termenul de "plastica" deriva din grecescul "plassein", care inseamna a modela sau a reda forma.

Radacinile chirurgiei plastice sunt biologia si vindecarea plagilor, trunchiul semnifica ingrjirea, iar ramurile sunt cunoasterea tehnicilor de reparare.

Chirurgia estetica este o ramura a chirurgiei plastice. In ultimele decade, chirurgia estetica a castigat o simpatie si un interes extraordinar din partea celor care doresc o infatisare noua, mai tanara si mai atractiva.

Si ca fapt divers, Coreea de Sud este tara cu cea mai mare rata din lume pe cap de locuitor de chirurgie plastica din lume. Si asta deoarece barbatii sunt judecati dupa puterea lor financiara, iar femeile dupa frumusete.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii