Statiunea SINAIA va astepata la lansarea Albumului SINAIA in 365 de ipostaze


Iubitorii artei si a muntelui sunt asteptati maine 30 septemebrie 2015 la SINAIA.

Maine 30 septembrie la ora 17 la sediul CENTRULUI CULTURAL CARMEN SYLVA din strada MIHAIL KOGALNICEANU.NR.80 sinaienii si turistii sunt  asteptati sa ia parte la un eveniment mult asteptat.

Se lanseaza albumul fotografic SINAIA 365 si totodata si situl web WWW.SINAIA 365 si pe WWW.FACEBOK.COM/SINAIA 365.

Albumul doreste sa promoveze identitatea culturala a orasului.

Centrul CULTURAL CARMEN SYLVA in parteneriat cu PRIMARIA SINAIA au reusit sa duca la bun sfarsit proiectul.

La lansare vor fi prezenti primarul orasului SINAIA ,VLAD OPREA si  EMILIA DUPORT manager al CENTRULUI CULTURAL CARMEN SYLVA.

imagini album sinaia 365 manastirea sinaia
foto maria floricica
Albumul Sinaia 365 este un produs media actual și modern de promovare a patrimoniului şi a culturii locale, complex şi de impact.

Prin intermediul fotografiilor de cea mai bună calitate, albumul încearcă să realizeze o incursiune în viaţa culturală, istorică și cotidiană a oraşului.

Elementul inedit al proiectului SINAIA 365 va fi reprezentat de cele patru anotimpuri, sub lentila cărora atutorul fotografiilor a privit Sinaia.

Evenimentele cu un puternic caracter temporal (Paştele, Crăciunul etc.), cladirile de patrimoniu și monumentele naturale, toate acestea sunt surprinse in patru stadii diferite și toate întregesc o perspectivă ciclică, unică şi cuprinzătoare, între coperțile albumului Sinaia 365.

Prin intermediul acestui album s-a subliniat faptul că, dincolo de patrimoniul imaterial și natural al zonei, Sinaia este un muzeu de arhitectură, de secol XIX şi XX, în aer liber.

Cele 1500 de albume SINAIA 365 vor fi distribuite către instituțiile de cultură locale și regionale, orașele înfrățite cu Sinaia, delegațiile oficiale care vor vizita orașul, dar și inițiatorilor și colaboratorilor implicați în realizarea acestui album.

Proiect derulat de Centrul Cultural “Carmen Sylva” Sinaia în parteneriat cu U.A.T. Oras Sinaia
Operatorul de Program: Ministerul Culturii - Unitatea de Management a Proiectului

Programul din care este finantat proiectul: PA17/RO13 “Promovarea diversitatii în cultură și artă în cadrul patrimoniului cultural european” finanțat prin Granturi SEE 2009-2014.
Comentarii