REZUMATE SERIALE COREENE 2015 de la BLOOD la KILL ME, HEAL ME- cele mai tari seriale coreene sunt pe VedetBlog

Rezumat Serial coreean „SHINE OR GO CRAZY” (2015)

Serialul este inspirat de un roman publicat în mediul online – „Bitnageona Michigeona”, de Hyun Go-woon - si ne poarta pe urmele unui print din dinastia Goryeo. Wang So (Jang Hyuk) a fost exilat de familia regala din cauza unei profetii magice.

Destinul i-o scoate în cale pe Shin Yool (Oh Yeon-seo), ultima printesa din Balhae, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste. În paralel, fratele lui vitreg, Wang Uk (Lim Ju-hwan), încearca sa preia tronul.

Rezumat Serial coreean SHINE OR GO CRAZY

Rezumat Serial coreean „HEARD IT THROUGH THE GRAPEVINE” (2015)

Serialul coreean de fata se doreste a fi o satira la adresa clasei superioare din Coreea de Sud, care isi gaseste un corespondent în sotii Han Jeong-ho (Yoo Jun-sang) si Choi Yeon-hee (Yoo Ho-jeong).

Reputatia familiei este în pericol dupa ce Han In-sang (Lee Joon), singurul lor copil, o lasa însarcinata pe adolescenta Seo Bom (Go Ah-sung). Desi aceasta provine dintr-un mediu modest, le va da o importanta lectie de viata celor doi bogatasi.

Rezumat Serial coreean „BLOOD” (2015)

Actiunea serialului corean cu vampiri se petrece într-un spital pentru bolnavi de cancer în stadiu terminal.

Dedi pare lipsit de afectiune, chirurgul Park Ji-sang (Ahn Jae-hyun) se zbate între setea de sange si dorinta de a alina suferinta pacientilor.

Protagonistul serialului "Blood"se îndragosteste de Yoo Ri-ta (Ku Hye-sun), colega careia îi împartaseste secretul sau ascuns, si intra în conflict cu seful spitalului, Lee Jae-wook (Ji Jin-hee).

HEALER rezumat Serial Coreean 2015

Rezumat Serial coreean „HEALER” (2015)

Numele serialului este dat de presudonimul personajul principal: Healer (Ji Chang-wook), un expert în arte martiale, echipat cu cele mai noi gadgeturi, care face comisioane pe timp de noapte.

Healer isi uneste fortele cu jurnalista Chae Young-shin (Park Min-young) si reporterul Kim Moon-ho (Yoo Ji-tae) pentru a dezlega o enigma din trecut.

Cele 20 de episoade ale serialului de actiune "Healer"au fost difuzate în Coreea de Sud în perioada decembrie 2014-februarie 2015.


Rezumat Serial coreean „KILL ME, HEAL ME” (2015)

Povestea de dragoste dintre un tanar cu probleme psihice si medicul rezident care îl trateaza în secret. Cha Do Hyun (Ji Sung) provine dintr-o familie bogata si, ca urmare a unor evenimente traumatizante din copilarie, a dezvoltat personalitate multipla.

Pe masura ce-l ajuta sa recapete controlul asupra propriei vieti, tanara Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum) se îndragosteste de el, însa relatia este amenintata de fratele geaman al protagonistei.
MAI POTI CITI