Catalin Tira si ILINCA VANDICI: povesti de iubire cu fotbalisti si vedete TV


Wiki amoros SENZATIONAL: ILINCA VANDICI se iubeste cu fotbalistul CATALIN TIRA.

Asa si...? Care este problema? Nu s-au mai vazut 'lipeli' mondene intre asistente TV si fotbalisti tineri si cu bani?

Senzationalul acestui CANCAN monden consta in faptul ca fotbalistul Catalin Tira (varsta 21 de ani) s-a iubit cu ANDA ADAM. Cei doi buni au format un cuplu invidiat de multi dupa ce artista s-a despartit de Victor Slav.

Baiatul lui Fanel Tira, fosta glorie a Rapidului, Catalin a trait in doua reprize, in total opt luni, un amor timpuriu cu artista Anda Adam care este cu 14 ani mai in varsta.

Insa relatia dintre Anda Adam si Catalin Tira nu a durat prea mult. Se pare ca masculul alfa cu crampoane Catalin Tira, nu era pregatit sa se insoare, iar cantareata il presa sa o ceara de nevasta.

cancan wowbiz ilinca vandici catalin tira
Ilinca Vandici 'biografiile' amoroase a unei vedete Kanal D
Mai mult chiar... unii au spus ca satul de posesivitatea si scenele de gelozie ale artistei, Catalin Tira i-a redat libertatea in mod fortat.

Acum cei de la ziarul WowBiz publica o serie de fotografii in care Catalin Tira apara alaturi de noua lui achizitie, ILINCA VANDICI!

Ilinca Vandici actuala prezentatoare a emisiunii D-Paparazzi de la Kanal D.

Despre Ilinca  va mai putem spune ca si-a inceput cariera in televiziune la postul B1 TV, unde a prezentat rubrica “Meteo” si emisiunea “Esentze”, iar in anul 2007 s-a alaturat echipei Kanal D pentru a prezenta emisiunile “Bulevard” si “Magic Taxi”.

Intriga amoroasa actuala a Ilincai vine dupa ce in vara, ziarele de stiri mondene dadeau ca sigura o alta posibila idila.

Atunci Ilinca Vandici a aparut pozat in diverse ipostaze cand  lua cina cu un barbat misterios, pe nume Orlando Szasz, un afacerist de succes de 42 de ani, obisnuit al topurilor tiparite cu milionari, din Romania.

Si NU! Catalin nu este primul fotbalist cu care se cupleaza Ilinca Vandici, Ciprian Marica ai Vandici au tinut mult timp prima pagina a tabloidelor cu iubirea lor fierbinte!

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la COSMETICELE oferite de MELKIOR, intrati aici.

Comentarii