IMIGRANTII IN ROMANIA! DIGI anunta instalarea corturilor pentru refugiati din Romania


S-a INTAMPLAT! Romania se pregateste pentru primii imigranti ilegali! Primele corturi pentru o tabara de refugiati au fost filmate de cei de la DIGI24!

Unde sunt asteptati primii imgranti in Romani? Ei bine imaginile obtinute de cei de la DIGI 24 arata ca in judetul Timis, în localitatea Lunga, aproape de granita cu Serbia.

In localitatea Lunga, aflata la 60 de kilometri distanta de orasul Timisoara, se afla aproximativ 50 de corturi de armata, care sunt pazite cu strasnicie de jandarmi.

Se presupune ca aceste corturi sunt destinate cazarii imigrantilor ilegali care vor intra in Romania.

Amplasarea corturilor arata faptul ca autoritatile din România se pregatesc pentru refugiati pe teritoriul tarii.

corturi cazare imigranti ilegali romania

Insa in acest moment autoritatile nu vor sa spuna cati imigranti se asteapta sa ajunga în Romania si cand au putea ajunge acestia.

Inca de ieri, sambata 19 septembrie, politistii de frontiera si jandarmii fac exercitii la granita cu Serbia, în judetul Timis.

Mobilizarea are ca scop testarea capacitatii de interventie a fortelor Ministerului de Interne în cazul în care refugiatii blocati în Serbia, la granita cu Ungaria, si-ar schimba ruta si ar încerca sa treaca prin Romania.

Localnicii de la Lunga spun ca instalarea corturilor a început sâmbata dupa amiaza.

“Ieri dupa-amiaza, au venit de la Bucuresti cu elicopterul si au vorbit cu seful de sector Bunaciu Mircea ca sa se apuce sa niveleze aici si sa instaleze corturile. Si azi-noapte au lucrat, pâna pe la 4.00 dimineata. Au avut lumini, generatoare, au lucrat baietii. Au fost de la ISU, pompierii, jandarmii”, a spus un localnic pentru Digi 24.

Este evident ca intrarea imigrantilor ilegali in Romania este in acest moment doar o problema de timp.

Cati imigranti ilegali vor intra in Romania si cum vor tranzita ei pe teritoriul nostru nu se cunoaste in mod precis.
imigrantii in romania stiri de ultima ora

Ramane intrebarea legitima: trebuie Romania sa primeasca imigranti ilegali si sa le faciliteze tranzitul spre Occident?

Suntem pregatiti sa ne confruntam cu adevarat cu aceste 'hoarde' migratoare care invadeaza Europa pe acest final de 2015?

Rezolvarea inseamna construirea de corturi in Banat? Care e rolul lor? Iarna e clar ca nu poti trai in corturi. E o forma de incurajare a acestor miscari migrationiste? Ce impact va avea asupra populatiei locale?

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.

Comentarii