Bilete in Trenul de lux pe ruta Budapesta-Teheran preturi de 10.000 si 23.000 de euro

Amatorii bogati de calatorii cu trenuri vechi de lux si destinatii neasteptate ar putea sa-si împlineasca visul în curând.

Astfel la bordul unei  tren de mare lux pe ruta Budapesta-Teheran, introduse de catre o filiala a cailor ferate unguresti, relateaza AFP.

"Odata cu deschiderea recenta a Iranului catre Occident, ne-am gândit ca a venit momentul", a declarat luni pentru AFP Marcella Beke, directoare de vânzari la Nostalgia, un tur-operator aflat în subordinea companiei publice.

bilete tren de lux Budapesta Teheran

Biletul pentru trenul de lux Budapesta-Teheran va costa între 10.000 si 23.000 de euro pentru o calatorie, care va dura doua saptamâni.

Compania promite pasagerilor un serviciu de cinci stele, cu bauturi alcoolizate gratuite, "mai putin în Iran, unde se vor putea comanda bauturi proaspete si bere fara alcool".

Itinerariul de doua saptamâni va oferi multiple opriri în destinatiii turistice, pe teritoriile Ungariei, României, Bulgariei si Turciei.

Inainte de sosirea la Teheran, calatorii vor putea sa descopere frumuseteta si istoria unor orase iraniene ca: Shiraz sau Persepolis.
MAI POTI CITI