Biografia MRUNAL THAKUR aka BULUBUL sora PRAGIYEI din ALEGE DRAGOSTEA la inceput de drum

WIKI: MRUNAL THAKUR este actrita care da viata in serialul indian "ALEGE DRAGOSTEA" personajului BULBUL ARORA.

Mare bucurie pentru actrita si prezentatoarea MRUNAL THAKUR . Ea a declarat ca este fericita sa lucreze cu faimoasa producatoare EKTA KAPOOR.

Este la prima colaborare si desigur ca pentru MRUNAL a fost o onoare.

Personajul ei BULBUL  seamana cu MRUNAL. Aceeasi energie, bucurie,exuberanta si farmec. Iar MRUNAL a stiut ca  se va descurca.

Aventura actritei in showbiz-ul indian a inceput devreme de la o varsta frageda. Desi activeaza in aceasta lume  complicata  dovedeste ca are stofa de  vedeta.

Cine este MRUNAL THAKUR? S-a nascut la 1 august 1992 in NAGPUR INDIA si s-a stabilit in MUMBAI, MAHARASHTRA INDIA.

Biografia MRUNAL THAKUR aka BULUBUL sora PRAGIYEI din ALEGE DRAGOSTEA

Are un frate mai mic si o sora mai mare. Masoara 1,65 m. A debutat intr-un serial MRIJHSE KUCHH KEHTI si de atunci  a primit si alte oferte .

Bunaoara o puteti vedea intr-un  show dedicat dansului. Face echipa cu prietenul ei scenaristul unor showuri de televiziune pe nume SHARAD CHANDRA TRIPOTHI.

MRUNAL si SHARAD CHANDRA sunt declarati unii dintre favoritii publicului la castigarea marelui premiu. Cine ii vede dansand isi poate lesne da sema de chimia care exista intre cei doi.

Sunt animati de o frumoasa  dragoste si se sustin reciproc in cariera. Daca in serial BULBUL isi ajuta sora la pregatirile pentru nunta s-a intamplat ca si in realitate sa faca exact acelesi lucruri.

In 2014 sora actritei s-a maritat asa incat  MRUNAL parasea platourile si ajungand acasa  ai fi zis ca n-a parasit scena .

MRUNAL glumea si spunea ca nici nu a realizat daca face pregatiri de nunta pentru serial sau in viata reala.
Actrita indiana MRUNAL THAKUR cuplu si relatii

Scenaristii serialului indian "KUMKUM BHAGYA" aka "ALEGE DRAGOSTEA"  au cam fost pusi in incurcatura de personajul BULBUL ARORA.

Asta pentru ca  BULBUL  are  o problema. Se considera vinovata de toate problemele care apar. Si cu aceasta atitudine scenaristii vor fi nevoiti sa astepte episod de episod pentru a-i contura personalitatea.

Publicului nu ii  este pe plac  fata care ezita si plange si e trista. MRUNAL THAKUR a aparut si in cateva filme.

FILMOGRAFIE MRUNAL THAKUR

2013- RANGHARMI

2014- VITTI DANDU

2014- SURAJYA

2014- JELLA NANDAN

Wiki MRUNAL THAKUR aka BULUBUL sora PRAGIYEI din ALEGE DRAGOSTEA

Actritei i-ar placea ca in viata sa aiba mai mult curaj, pentru nu este o fana a aventurii. Ce insemana de fapt aventura in acceptiunea sa ?

"SA FACI LUCRURI PERICULOASE SI SA ITI ASUMI RISCURI. SA FACI TOATE ASTEA REUSIND SA ITI INVINGI TEAMA."

Pana acum cea mai mare aventura pentru MRUNAL a fost sa zboare cu parapanta. I-ar placea sa faca cursuri de  scufundari.

Si in realitatea MRUNAL are o relatie buna cu sora sa din serial PRAGYIA. Nu ne ramane de cat sa vedem cum va evolua profesional actrita.

Este doar la inceput de drum. MRUNAL THAKUR este ocupata cu filmarile iar vacanta este  doar un vis.

De la debut este primul serial in care joaca. Si in plus pregatirile pentru show-ul NACH BALIYE ii ocupa  tot timpul.
MAI POTI CITI