Wiki Monden: Albertina Ionescu despartire de Adrian Ispravnic din cauza de probleme peste care nu au putut trece

Inainte de a schita cancan-ul unei despartiri neasteptate, iata cateva detalii din biografia Albertinei Ionescu. 

Nascuta in data de 05 februarie 1982 Albertina Ionescu a inceput sa lucreze in Televiziunea Romana la varsta de 19 ani, in cadrul redactiei stiinta-cultura.

A prezentat emisiunile de IT - Cyberfan si Infomania. Din martie 2003 si pana in octombrie 2005 Albertina a prezentat rubrica METEO la TVR1 impreuna cu Malvina.

Albertina Ionescu a prezentat pentru toti creatorii romani de moda, a facut reclame foto si video pentru cosmetice, telefonie mobila. A fost imaginea Pantene Pro-V Color & Protect.

Albertina Ionescu si omul de afaceri Adrian Ispravnic au avut parte de o relatie cu nabadai.
Biografia Albertina Ionescu Blog Vedete

Desi cei doi se iubeau la nebunie, diferentele de gandire si problemele inerente aparute in cuplul lor au fost mai puternice decat sentimentele, astfel ca s-a ajuns la despartire de mai multe ori.

In 2014, de pilda, Albertina si Adrian au anuntat ca nu mai sunt impreuna, intrucat “nu viseaza la acelasi viitor”, dar dupa o scurta vreme, s-au impacat.

Acum insa lucrurile se pare ca s-au clarificat definitiv.

Albertina Ionescu a decis sa paraseasca apartamentul iubitului pentru totdeauna. “E adevarat ca ne-am despartit! Eu si Adrian am avut niste probleme peste care nu am putut trece, si, intr-un final, s-a ajuns la o ruptura. De acum, fiecare poate sa isi aleaga pe ce drum vrea sa mearga in viata!”, a declarat Albertina Ionescu, in exclusivitate, pentru  ziarul WOWbiz.

Cine este Adrian Ispravnic? Ei bine, Ispravnic  este un om de afaceri din Arad, nimeni altul decat fostul iubit al Laurei Teodoru.

In 2010, Albertina Ionescu si Stefan Lungu au depus actele de divort, dupa doar patru ani de casnicie, dar mai bine de zece de relatie.

Stefan Lungu si-a gasit repede consolarea, in bratele alteti stiriste, Anca Rusu, care ulterior i-a devenit sotie.

Albertina Ionescu si-a gasit consolare, la vremea respectiva, pentru doar cateva luni, caci s-a despartit repede de Razvan Nanulescu, manager al unei firme de farmaceutice.

La sfarsitul anului 2013, insa, Albertina declara ca si-a gasit sufletul pereche, nimeni altul decat afaceristul Adrian Ispravnic,  fostul iubit al unei prietene de-ale sale, stirista la randul ei, respectiv Laura Teodoru, care i-a daruit si un copil, o fetita pe nume Ana Sofia.

Si daca tot am pomenit-o pe Laura Teodoru, este pacat sa nu va dam cateva amanunte de cancan si despre ea. O prezenta relativ necunoscuta in showbiz pana a devenit implicata intr-un triunghi amoros cu un fotbalist celebru si o alta vedeta TV, Laura Teodoru are un trecut amoros destul de bogat.

Putini sunt cei care stiu ca Laura Teodoru are "antecedente" printre barbatii din showbiz, ea avand o relatie de lunga durata cu Viorel de la trupa 3SE.
MAI POTI CITI