Wiki Marijana Kovacevic: biografia fizioterapeutei din Serbia de la Robin Van Persie la Razvan Rat

Fotbalisti din toata lumea vin cu analizele si diagnosticul de la medicul echipei de club, sunt consultati, apoi sunt internati în clinica Marijanei Kovacevic.

Tratamentul dureaza 1-7 zile, în functie de afectiune, de la intinderi musculare la întinderi sau rupturi de ligamente.

Iata o lista scurta cu fotbalisti celebrii care au fost tratati de Marijana Kovacevici: Marko Pantelici (primul pacient), Diego Maradona, Steven Gerrard, Franck Lampard, Danko Lazovici, Dejan Stankovici, Zdravko Kuzmanovici, Branislav Ivanovici etc.

Asadar, care este biografia  fizioterapeutei Marijanei Kovacevici care face miracole cu picioarele accidentate ale fotbalistilor celebri.
Wiki Marijana Kovacevic Blog Vedete

Marijana Kovacevic e licentiata în farmacologie, luandu-si diploma în anul 1990.

Intre anii 1991 si 2001, a lucrat la diverse laboratoare si institutii farmaceutice, specializându-se în fizioterapie, iar din 2003 si-a deschis propriul cabinet, specializat în tratatea accidentarilor si traumelor sportive prin combinarea originala a unor substante naturale, asa cum au relevat testele anti-doping efectuate pe fotbalisti.
"1987. Graduated from the university school of pharmacology
1990. Passed the state examination
1991.-2001. Practical training in different laboratories and pharmaceutical institutions"
Cercetata la un moment dat pentru evaziune fiscala, Kovacevic a scapat basma curata.

Spune ca cel mai haios lucru pe care l-a citit despre ea este ca s-ar fi nascut pe gazon si ca a fost implicat în contrabanda cu cai din Uzbekistan si Kazahstan”.

Marijana Kovacevic isi trateaza pacientii celebrii sau nu intr-un cabinet modern, în apropiere de centrul orasului Belgrad. În acest sediu exista birouri a multor firme celebre, dar si ambasada Japoniei.

In anul 2008, clubul FC Barcelona i-a oferit un contract de doua milioane de euro Marijanei Kovacevic, dar sarboaica a refuzat propunerea. Apoi in 2009 mai tarziu ea a fost ofertata de clubul de fotbal Liverpool, dar Marijana Kovacevic a dat tot un raspuns negativ.

Tot in 2009, fizioterapeuta a stat cinci zile la Cluj, la invitatia oficialilor de la CFR, si a însotit echipa la o deplasare din Liga Campionilor

Sotul Marijana Kovacevic are un lant de case de pariuri în capitala Serbiei, Belgrad.

Revenind la tratamentul miraculos al Marijana Kovacevic va putem spune ca acesta se bazeaza pe o "crema" secreta.

Marjiana  a explicat intr-un interviu cum functioneaza aparatul si ce efect are gelul cu care unge zonele accidentate ale fotbalistilor.

Aparatul produce camp electromagnetic pe o raza de câtiva centimetri în jurul acestui stick pe care îl tin in mana. In acest tub e substanta, iar secretul consta în mixarea mai multor produse care dau gelul final. Formula o stiu doar eu. E unica în lume si e aprobata de Uniunea Europeana. Gelul îl realizez din niste prafuri pe care mi le procur ca si L’Oreal de la cateva fabrici de cosmetice din Italia. Muschiul se contracta de câteva ori pe secunda, practic il regenereaza

Asadar ioc "vrajitorie" ci stiinta si ... celule stem.

Gelul contine placenta umana combinata cu diverse alte ingrediente este întinsa pe locul afectiunii si intra în piele în urma unui masaj efectuat cu un tambur prin care trece curent electric la o frecventa joasa.

Placenta este bogata în celule stem, care pot înlocui toate celelate tipuri de tesut: nervos, muscular si osos. Perioada de recuperare este de cinci-sase ori mai mica decât daca jucatorul s-ar reface prin metode conventionale.

Preturile unui tratament la clinica Marijana Kovacevic? Ei bine, o sedinta de tratament costa între 50 si 100 de euro.

Insa pentru vedete precum Robin Van Persie sau Gerrard, pretul se pare ca a fost intre 15 si 20.000 de euro.

Acesta a fost wiki-ul terapeutei Marijana Kovacevic cea la care  Gigi Becali nu l-a lasat pe Cristi Tanase sa-si trateze problemele musculare, considerand ca metodele sale se apropie de vrajitorie.
MAI POTI CITI