Preselectiile “Ham Talent” din 27 iunie: Inscrierile “Ham Talent” se fac si pe casting.a1.ro/petshow

Daca "Romanii au avut TALENT" iata ca a venit si vremea animalutelor sa isi demonstreze live, pe scena, talentele lor amuzante si nemaintalnite.

Antena 1 lanseaza emisiunea concurs pentru animale: HAM TALENT.

"Ham  talent" este un concurs de talente al carui mare premiu nu poate fi ignorat.

Marele premiu pus în joc la "Ham talent" este de 20.000 de Euro.

Preselectiile “Ham Talent” vor avea loc la Timisoara pe 27 iunie, la Oradea pe 3 iulie, la Cluj pe 5 iulie, la Iasi pe 1 august si la Bucuresti pe 8 august.

Comunicatul oficial a celor de la Antena 1 ne spune in mod sugestiv ca sricine merita o sansa la celebritate, fie ca este patruped sau înaripat, blând sau fioros, cu blana sau pene.

inscrieri online preselectii ham talent antena 1

Cei care si-au înnebunit deja prietenii cu povestile despre cat este de extraordinar prientenul lor necuvantator sunt asteptati la preselectiile “Ham Talent”.
Echipa de productie HAM TALENT va ajunge in intreaga Romanie in cautarea animalelelor care uimesc prin aptitudinile lor, prin infatisare sau prin povesti

Inscrierile “Ham Talent” se fac si online pe casting.a1.ro/petshow sau la numarul de telefon 0741.838.419. 

Atunci cand veti completa formularul online de inscriere la Ham Talent va trebuie sa raspundeti si la urmatoarele intrebari: De ce doriti sa participi la o emisiune cu animale si Prin ce este deosebit animalul vostru de companie?

Si va trebui deasemenea sa urcati online o poza/un video cu tine/animalul vostru de companie

In cea mai haioasa competitie a necuvântatoarelor talentate se poate strecura orice animal, aptitudini deosebite sa aiba sau o poveste careia i s-a dus buhul, indiferent daca latra, miauna, guita, sasaie sau chitaie.
MAI POTI CITI