Pareri Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant pentru picioare delicate ca de vedeta

Cateva pareri despre pila electronica Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant, produsul 'magic' care promite niste picioare de vedeta pentru fiecare femeie.

Anul trecut Scholl a lansat Scholl Velvet Smooth, pila electronica pentru calcâie.

In 2015 acesta pila a fost imbunatatita, bucurandu-se acum de cristale de diamant pentru un efect micro-abraziv superior.

Daca stam si analizam modul de fucntionare a Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant vedem ca bine proiectatele capete rotative ale pilei electronice indeparteaza delicat zonele cu piele îngrosata, atat de bine încât picioarele tale vor fi frumoase si catifelate.

Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa rulati usor peste zona afectata folosind o presiune mica spre medie si miscari egale.
pareri Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant pretul calcaielor frumoase

Repetati procedura cu regularitate.

Capatul rotativ pe baza de Micralumina are particule micro-abrazive ce permit utilizarea cu succes a pilei pentru o perioada indelungata.

Rezervele abrazive pentru Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant se gasesc in Carrefour, Auchan, Mega Image, emag.ro, Cora, Kaufland, DM si farmacii.

Poti cauta atat la raionul de produse destinate ingrijirii picioarelor, cat si la cel de aparate electrice.

Pachetul Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant contine: pila electronica, un capat rotativ abraziv, 4 baterii tip AA, un capac protector.

Pentru rezultate superioare, producatorii va recomanda sa utilizati dupa exfoliere, Scholl Crema Hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

Parerea despre Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant este ca dupa o utilizare constanta calcaiele devin netede, fara asperitati, cateva zile la rand iar in combinatie cu crema hidratanta chiar lucesc.

Rezultatele obtinute dupa utilizare Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant amintesc de un tratament profesional, dar obtinut in confortul si igiena casei tale, fara semne de intrebare legate de un spatiu si o persoana straine.

Asadar, daca buzunarul va permite (pretul pilei Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant este in jur de 180 de lei) nu ezitati sa o achizitionati si sa o folositi.
MAI POTI CITI