Cel mai bun hairstylist din Romania: Cristi Pascu te invita la un concurs cu premiu de 3000 de euro

Se cauta cel mai bun HAIRSTILIST din tara.

Concursul initiat de cunoscutul hairstylist Cristi Pascu, isi propune sa-i descopere si sa-i faca cunoscuti pe cei mai talentati hairstylisti din Romania.

Cristi Pascu, alaturi de TOP LINE si de specialisti de marca din industrie, sprijina si promoveaza tinerele talente.

"Cel mai bun hairstylist din Romania" nu este doar un concurs cu o miza puternica (castigatorul va deveni celebru si va castiga un premiu consistent), dar si ocazia pentru  hairstylisti talentati sa isi perfectioneze si sa isi prezinte abilitatile in fata reprezentantilor de top din domeniul hairstyling-ului romanesc.

Cei care doresc sa se inscrie in concursul "Cel mai bun hairstylist din Romania", o pot face pana la data de 31 mai, trimitand pe adresa de email: office@cristipascu.ro datele personale de contact si fotografii ale creatiilor lor pe trei teme: tunsoare, culoare si coafura fantezie.
inscrieri concurs cristi pascu Cel mai bun hairstylist din Romania

Un juriu condus de Cristi Pascu, format din specialisti in domeniu, va decide cei 15 semifinalisti in baza inscrierilor trimise pe email.

In data de 2 iunie 2015 se va desfasura proba practica, la Academia TOPLINE (Str. Regina Maria 14, Bucuresti).

Semifinalistii "Cel mai bun hairstylist din Romania" isi vor demonstra indemanarea in probele: tuns, vopsit si coafat lejer. Proba va fi filmata, iar materialele vor fi postate pe canalul YouTube al evenimentului.

Fotografii cu creatiile semifinalistilor vor fi ulterior postate pe pagina de Facebook oficiala a concursului, urmand a fi votate de public, iar castigatorul sa primeasca Premiul de Popularitate.

In data de 17 iunie 2015 va avea loc Finala concursului "Cel mai bun hairstylist din Romania".

La eveniment sunt asteptati peste 200 de invitati din industrie, VIP-uri si reprezentanti Mass Media.

Concurentii vor avea la dispozitie 60 de minute pentru a-si demonstra creativitatea in cea mai dificila proba: COAFURA FANTEZIE (poate fi avangarda, de cocktail, limita fiind doar imaginatia participancilor la concurs)!

Atunci se va desemna, in fata invitatilor, "Cel mai bun hairstylist din Romania", castigatorul concursului care va primi si premiul de 3.000 EUR, oferit de TOP LINE.

In cadrul finalei se va anunta si castigatorul Premiului de Popularitate in valoare de 1000 de euro.
MAI POTI CITI