Cancan cu Vedete: Ariadne Diaz si Christian Meier s-au despartit, Stiri Mondene cu actori de telenovele

La mijlocul lunii februarie 2015, presa mondena internationala scria desre cum actorii Ariadne Diaz (28 de ani) si Christian Meier (44 de ani) formeaza un cuplu.

Ariadne Diaz si Christian Meier fusesera surprinsi de paparazzi intr-o ipostaza romantica luand masa intr-un restaurant din Ciudad de Mexico.

Ariadne Diaz si Christian Meier s-au cunoscut, in 2014 pe platourile de filmare ale telenovelei „La malquerida”.

Apropiatii celor doi sustineau la acel moment ca Meyer ar fi cerut-o deja în casatorie pe Ariadne Diaz, insa vedeta l-ar fi refuzat pe motiv ca ar trebui sa se cunoasca mai bine.

Mai mult, dupa terminarea filmarilor la telenovela “La Malquerida”, in care au jucat împreuna, Ariadne l-a insotit pe Christian Meier in Peru, unde acesta si-a vizitat familia.

Inainte de a fi cu Christian Meier , Ariadne Diaz a avut o relatie, tot de un an, cu un alt actor, Jose Ron.
stiri-mondene-cancan-ariadne-diaz-Christian Meier-despartire

In trecut, Christian Meier a fost impreuna si cu alte vedete latino precum: Marisol Aguirre, Genesis Rodriguez si Adamari López.

Insa povestea de dragoste dintre cei doi se pare ca nu a durat prea mult.

Conform stirilor de pe mai multe bloguri de profil din America de Sud, Ariadne Diaz ar fi spus tuturor celor apropiati ca este singura si disponibila.

Scurta Biografie Christian Meier

Nascut in Lima, capitala Perului,Christian Meier este fiul lui Gladys Meier, prima Miss Univers peruana si a lui Antonio Meier.

La 17 ani Christian Meier a infiintat prima sa formatie numita Arena Hash , cu ajutorul careia a a devenit cunoscut in Peru.

In 1996 Christian Meier iese pe piata muzicala cu primul sau album solo No Me Acuerdo Quén Fui ), cu care a castigat Discul de Platina în Peru.

In paralel cu cariera muzicala,Christian s-a ocupat si de actorie.  In 2005 a jucat in telenovela La Mujer De Mi Hermano alaturi de Barbara Mori.

In 2007, Christian Meier a jucat rolul principal , rolul lui Zorro, in telenovela columbiana Zorro, La Y La Rosa, în care a jucat cu frumoasa actrita si model Marlen Favela.