BIOGRAFIA Emilia Clarke frumoasa si periculoasa Daenerys Targaryen din URZEALA TRONURILOR

Scurt Wiki EMILIA CLARKE

Emilia Clarke a aparut destul de des goala in primele sezoane ale serialului  URZEALA TRONURILOR. Insa acum aceasta nu mai e dispusa sa se dezbrace pentru a juca in serial.

Aceasta ar fi si cauza pentru care Emilia Clarke a refuzat rolul Anastasia Steele din celebrul de-acum FILM „Cincizeci de umbre ale lui Grey”.

Emilia Clarke s-a nascut in anul 1987 in Londra (Anglia) si a copilarit în Berkshire.

Biografia artistica a lui Emilia Clarke a inceput la varsta de 3 ani dupa ce a urmarit un musical la care tatal ei lucra pe atunci, Show Boat.

Scoala a facut-o la St Edward's School, Oxford, între 2000 si 2005. A  urmat cursurile prestigioasei scoli "Drama Center London", pe care a absolvit-o în anul 2010.
biografia-emilia-clarke-blog-vedete

Prima aparitie intr-un serial pentru televiziune a avut-o în anul 2010, cand inca mai studia, cu un rol episodic în serialul "Doctors", produs de BBC.

Dar primul ei rol adevarat Emilia l-a primit în acelasi an, dupa absolvirea studiilor, în filmul "Trissiac Attack".

In anul 2011, Emilia Clarke a primit rolul Daenerys Targaryen din "Urzeala tronurilor", rol pe care initial îl primise Tamzin Merchant.

Actrita Tamzin Merchant filmase episodul pilot, dar a fost înlocuita cu Emilia Clarke, si filmarile au au fost nevoite sa fie luate de la început.

Acum, Emilia Clarke a dezvaluit ca nu are „vreun regret“ cu privire la decizia de a refuza rolul Anastasiei Steele din „Cincizeci de umbre ale lui Grey”, cel care a propulsat-o în atentia publica pe aproape necunoscuta Dakota Johnson.

Pe langa rolul Daenerys Targardyen din serialul „Game of Thrones“, Emilia Clarke va aparea în „Terminator: Genisys“, în rolul emblematicei Sarah Connor, alaturi de Arnold Schwarzenegger.

Revenind la  „Game of Thrones“, Emilia Clarke a cerut producatorilor o dublura pentru corp, deoarece a refuzat sa se mai dezbrace pentru rolul sau. „Exista alte femei care se dezbraca în acest serial, asa ca eu nu sunt interesata sa îmi dau hainele jos“, a spus actrita.

Si astfel a aparut în distributie Rosie Mac. Nascuta în Anglia, chiar acum 18 ani, si crescuta în Spania (la Marbella), Rosie Mac este o adevarata sosie a Emiliei Clarke amestecata cu ceva din Selena Gomez.
Rosie-Mac-dublura-Emilia Clarke-Urzeala-Tronurilor

Rosie Mac, dublura lui Emilia Clarke este actrita, dansatoare, campioana de breakdance si manechin.

Un adevarat fenomen al televiziunii moderne, serialul HBO „Game of Thrones“ a ocupat primul loc în topul celor mai piratate productii TV din anul 2014 si detine acest titlu pentru al treilea an consecutiv.
MAI POTI CITI