Wiki: Andreea Maria Patrascu sotia lui Moustafa Haj Saleh ARESTATA impreuna cu amantul

SENZATIONALA rasturnare de situatie in cazul mortii lui Moustafa Haj Saleh.

Sotia lui Moustafa Haj Saleh, Andreea Maria Patrascu, consilier la Ministerul Muncii, a fost arestata dupa ce joi, 9 aprilie a fost audiata de procurori, alaturi de amanta barbatului.

Andreea Maria Patrascu, biografie de vaduva neagra pentru o "inocenta" functionara la Ministerul Muncii.

Cel putin as ar rezulta in urma anchetei facute in cazul mortii sirianului, Moustafa Haj Saleh, al carui cadavru a fost gasit intr-o valiza aflata in portbagajul unei masini abandonate.

Moustafa Haj Saleh avea o sotie si o fetita, in varsta de zece ani, care locuiau in Bucuresti, iar în Constanta o amanta, Karina Smereczinski, mult mai tanara ca el.

Karina Smereczinski ar fi fost si unul dintre motivele pentru care Andreea Patrascu inaintase divort.

biografie criminala Andreea Maria Patrascu sotie Moustafa Haj Saleh

Andreea Maria Patrascu, a fost arestata dupa ce joia trecuta a fost audiata de procurori, alaturi de amanta barbatului.

Se pare ca declaratiile sale au fost in neconcordanta cu datele obtinute de anchetatori in acest caz, ceea ce a facut-o pe Andreea Maria Patrascu sa fie principalul suspect in acesta crima macabra.

Sotia a fost printre primele persoane audiate dupa descoperirea crimei oribile, insa le-a spus anchetatorilor ca nu isi vazuse sotul de mai multe zile, cu toate ca el era dat disparut de patru luni.

Andreea Maria Patrascu voia sa divorteze de sirian si chiar avea un iubit, care a fost si el retinut, anchetatorii suspectand ca a fost complice la crima.

In cazul mortii sirianului Moustafa Haj Saleh autopsia nu a scos la iveala clar cauza mortii, dar anchetatorii merg pe ipoteza unei crime, fie prin otravire, fie prin asfixiere.

Medicii legisti au gasit pe trupul sirianului Moustafa Haj Saleh doar rani superficiale.

Ei spera sa elucideze misterul mortii dupa ce vor primi rezultatele testelor toxicologice. Omul a fost pus în geamantan imediat dupa ce a fost ucis.

Culmea este ca masina in care a fost gasit Moustafa Haj Saleh a stat abandonata o luna de zile in fata sectiei 9 de politie din Capitala.

UPDATE: Din cate se pare, mobilul crimei ar fi acela ca Andreea Maria Patrascu nu se împaca cu ideea ca urmeaza sa imparta averea în urma partajului.

Amantul femeii este si el divortat si are fi patronul unei firme de constructii.