MEGA MALL Bucuresti inaugurare pe 14 mai 2015 - Mega Mall Bucuresti harta magazinelor

Noua Vedeta a mall-urilor bucurestene, MEGA MALL va avea inaugurarea pe 14 mai 2015.

Inaugurarea Mega Mall a fost amanata cu cateva saptamani, ea fiind anuntata pentru data de 23 aprilie.

Fondul sud-african de investitii New Europe Property Investments (NEPI) a amanat pentru 14 mai deschiderea centrului comercial Mega Mall din apropiere de Arena Nationala, anuntata initial pe 23 aprilie.

Cu o suprafata totala de 230.000 de metri patrati construiti, Mega Mall ramane cel mai ambitios proiect de retail de pe piata romaneasca.

Constructia Mega Mall a costat 165 de milioane de euro si a durat 14 luni.


data inaugurare mega mall bucuresti

Demarat în urma cu  doar 1 an si 2 luni, Mega Mall are cea mai mare suprafata construita din Romania si include elemente unice si impresionante de arhitectura, printre care peste 3.000 de metri patrati de vitrine cu o înaltime de 14 metri, cinci cupole elipsoidale cu o suprafata totala de peste 750 metri patrati, precum si doua luminatoare masive ce acopera 1.500 de metri patrati.

Mega Mall Bucuresti magazine

Printre magazinele  care vor ocupa spatii generoase in Mega Mall se regasesc branduri de fashion precum: Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Kotton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsey, KENVELO, Lee Cooper, Tom Tailor, NEXT, Tommy Hilfiger si Musette.

Zona de entertainment este diversificata: un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica, un nou concept de loc de joaca pentru copii, un casino deschis 24 de ore din 24, un sports bar, unde vizitatorii vor putea urmari în direct transmisiuni sportive si se vor putea bucura de concerte live, organizate pe o scena speciala.

mega mall bucuresti harta locatie magazine

Zona de food court a Mega Mall Bucuresti va ocupa un spatiu impresionant, de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri variate cu specific international, precum: Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Don Café.

Adresa locatie MEGA MALL: Bulevardul Pierre de Coubertin 3-5, Bucuresti

NEPI este unul dintre cei mai mari investitori din România si are in portofoliu Mall Promenada, Vulcan Value Centre, CityPark Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Galati Shopping City, Shopping City Târgu Jiu