TENDINTE COSTUME DE BAIE INTREGI 2015-2016: costume de plaja retro cu talie inalta pentru toate tipurile de silueta

Chiar daca momentan vremea de afara nu pare sa ne duca cu gandul la zilele calduroase de vara, zile petrecute la piscina sau la mare, cu toate acestea a venit timpul costumelor de baie.

Sa vedem asadar, care sunt cele mai noi tendinte in moda costumelor de plaja in 2015-2016.

Iar pentru a descifra "tainele" alegerii unui costum de baie pentru acest sezon estival, vom merge in Brazilia.

De ce in Brazilia? Ei bine pentru ca aici s-a desfasurat Saptamana Modei de la Sao Paulo, iar cei mai renumiti designeri brazilieni si-au prezentat deja colectiile de moda destinate pentru vara 2015-2016.

Si ca un cancan nevinovat, va spunem ca la Saptamana Modei de la Sao Paulo 2015, top-modelul Gisele Bündchen a urcat pentru ultima data pe un podium de moda cu ocazia prezentarii celei mai recente colectii a casei Colcci, cu care vedeta braziliana a colaborat înca de la debutul ei în aceasta bransa.
trenduri-agua-de-coco-costume-de-baie-2015

Bineineteles, cele mai asteptate au fost paradele costumelor de baie.

Dintre toate colectiile de costume de baie 2015, brandul Agua de Coco a excelat la capitolul design si culori.

Vara lui 2015 si 2016 este rezervata in viziunea designerilor de la Agua de Coco, costumelor de baie retro cu talie înalta, cu imprimeuri florale si animalice.

Costume de baie din doua piese sau întregi.

costume de plaja intregi 2015 agua de coco

Podiumul de la Sao Paulo s-a transformat într-o plaja imensa. Designerii au optat pentru tinute romantice, completate cu accesorii masive si slipi de plaja cu... talie inalta.

Slipii cu talie înalta sunt tot mai prezenti în colectiile designerilor specializati în costume de baie.

Motivul? Croiala cu talie inalta pune în valoare toate tipurile de silueta, inclusiv in cazul femeilor mai plinute.
costume de baie intregi 2016 tendinte

Croiala cu talie inalta a costumelor de baie subtiaza talia, ascunde surplusurile de pe abdomen si solduri si alungeste picioarele.

Saptamâna modei din São Paulo, Brazilia, care are loc bianual, este cunoscut ca “cel mai important eveniment de moda din America Latina si este considerata ca a cincea saptamâna de moda din lume ca marime, dupa New York, Londra, Paris si Milano.