Preselectii VOCEA ROMANIEI 2015: Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov, Timisoara - inscrieri online pe pagina web a concursului

INSCRIERI VOCEA ROMANIEI 2015. Incep in mod oficial preselectiile pentru sezonul 2015 a emisiunii concurs: Vocea Romaniei.

Pro TV incepe preselectiile pentru cel de-al cincilea sezon al show-ului muzical Vocea Romaniei

PRO TV a anuntat ca înscrierile pentru preselectiile care vor avea loc în orasele Iasi, Cluj, Brasov si Timisoara se pot face online pe site-ul vocearomaniei.protv.ro

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie online la preselectiile sezonului 5 Vocea Romaniei.

Ei bine in afara de completarea obligatorie a datelor personale: nume, prenume, adresa si telefonul de contact, cei care au cred ca talentul muzical ii predispune la castigarea titlului de Vocea Roamaniei 2015 terebuie sa mai raspund online si la cateva intrebari.

inscrieri online preselectii vocea romaniei 2015 sezonul 5

Iata care sunt intrebarile la care cei care vor sa se inscrie online la Preselectiile Vocei Romaniei 2015 trebuie sa raspunda online:
  • Cel mai apropiat oras in care ai putea veni la preselectie
  • Telefon persoana apropiata
  • Povesteste cand si cum te-ai apucat de muzica?
  • Ai mostenit talentul de la cineva din familie?
  • Care au fost cele mai importante momente din viata ta pe plan personal?
  • Care au fost cele mai importante momente din viata ta pe plan profesional?
  • Te-a sustinut familia pe plan muzical?Ai fost sustinut pe plan muzical de altcineva?
  • Ai mai cantat vreodata pe o scena?
  • Ce reprezinta pentru tine participarea la Vocea Romaniei?
Daca vreti sa fiti acceptati la preselectiile 2015 a concursului Vocea Romaniei trebuie sa cunoasteti cateva prevederi importante a Regulamentului.

De exemplu VARSTA. 

La data la care completeaza si trimite Formularul de Inscriere Candidatul la Vocea Romaniei a implinit varsta de 16 ani. Prin exceptie, poate participa la Vocea Romaniei si persoana fizica, care a implinit varsta de 16 ani la data la care care completeaza si trimite Formularul de Inscriere, dar exclusiv cu acordul scris al parintilor.

Sau respingerea inscrierilor la Vocea Romaniei

Organizatorul are dreptul, la libera sa apreciere, ca pe toata perioada de desfasurare a Concursului Vocea Romaniei sa refuze orice cerere de inscriere  in Concurs sau sa descalifice orice Candidat / Participant care nu indeplineste unul sau mai multe din Criteriile de eligibilitate sau care a incalcat oricare din dispozitiile Termenilor si Conditiilor de inscriere la Vocea Romaniei.

Asadar, acestea fiind spuse, succes tuturor celor se vor inscrie la preselectiile 2015 a concursului de talente, VOCEA ROMANIEI.