PASTE FERICIT 2015 MESAJE & FELICITARI, URARI HRISTOS A INVIAT!

Va propunem o mica colectie de Mesaje si Urari cu Paste Fericit pentru 12 Aprilie 2015.

MESAJE de PASTE, urari pe care le poti trimite prietenilor cu ocazia Sfintelor Sarbatori Pascale. Invierea Domnului aduce bucurie in sufletele tuturor.  Fii primul care trimite un mesaj de Pasti prietenilor si spune-le HRISTOS A INVIAT!

MESAJE de PASTE 2015 pentru prieteni si familie

Sper ca Pastele sa-ti întareasca încrederea si speranta! Hristos a înviat!

Fie ca lumina invierii Mântuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Fie ca bucuria Învierii Domnului sa va aduca în suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a înviat!

Caldura în suflet, familie reunita, sentimente împartatite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit…oua!
2015 mesaje urari paste fericit pentru felicitari

Sarbatori fericite încarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

O singura data pe an e Pastele. O zi speciala, îmbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara si al tau! Paste fericit!

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care se urasc sa stie sa iubeasca, iar cei bogati sa învete sa daruiasca. Hristos a înviat!

Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din sufletele noastre. Caldura sarbatorilor vine din inimile noastre. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Minunea Învierii sa îti aduca în suflet împacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate înainte si bucura-te de un nou început alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Fie ca bucuria Învierii Domnului sa va aduca în suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a Înviat !

Mesaje si urari de Paste pe care le poti trimite celor dragi:

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit. Iubitul iepuroi sa-ti aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate!

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina, ochii de lacrimile bucuriei, mintea de ganduri frumoase si inima de iubire! HRISTOS A INVIAT!

Azi, in zi de sarbatoare sa coboare linistea si pacea. Minunea invierii lui Iisus sa dainuie in inimile voastre, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, sperantei, bucuriei cu bunatate si caldura in suflete! Hristos a Inviat!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare! Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Iepuroiul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

E totul gol, lipsit de miez. Nu e iubire, nu e crez, ce este bun e aruncat. E-o lume noua, in pacat ca uiti sa ierti ce-i de iertat chiar de HRISTOS A INVIAT!

FELICITARI de PASTE 2015

Sa va bucure Dumnezeu, sa va dea sanatate, sa fiti împreuna cat mai mult timp, iar bucuriile sa tina la distanta toate necazurile! Paste Fericit!

Oul inrosit, mielul rumenit, cozonacul marit, Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare sa va aduca multa nadejde si pace in viata.

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Paste sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Pastele este o promisiune pe care Dumnezeu o reînnoiste în fiecare primavara. Fie ca promisiunea de Paste sa îti umple inima de pace si bucurie! Paste fericit!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumânari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem împreuna HRISTOS A INVIAT! Paste fericit!

Copacii care cresc, florile care înfloresc si pasarile care canta suav, îmi soptesc ca Pastele e aici si iti doresc multa caldura in suflet, presarata cu fericire! Paste fericit!

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata, astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

Un gand curat, un miel impanat, un ou inrosit, cozonac indulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS VA INVIA!

URARI de PASTE 2015 

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

E atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit. Hristos a inviat!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet liniste, pace si fericirea de a petrece aceste clipe magice alaturi de cei dragi. Hristos a inviat!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atât de cuminte precum încerci sa pari!

Un gând curat, un miel împanat, un ou înrosit, cozonac îndulcit, un vin de-ai bea, HRISTOS va Învia!

Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou în ghete, are el alte secrete: pasca, oul înrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Paste, mielul fericit, oul sade înrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Sper ca Pastele sa-ti întareasca încrederea si speranta! Hristos a înviat!

Pentru ca Hristos a înviat …iubirea sa pentru oameni trezeste natura la viata si ne aduce primavara în priviri si bucuria în suflet.

Cei care se razboiesc sa aduca pace, cei care urasc sa stie sa iubeasca, cei bogati sa daruiasca.

Iepurasul mustacios, si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis în doua soapte, sa-ti dau un MESAJ DE PASTE

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine încarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste.

Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele patru taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari! Paste fericit!

Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii sa fii! Paste fericit!
MAI POTI CITI