Cartea "Pas cu pas" a lui IOHANNIS este scrisa de ALTCINEVA - Senzational care s-a fasait

Soc si groaza... Cartea lui Klaus Iohannis, PAS CU PAS nu este scrisa de acesta. Si atunci cine a scris cartea lui Iohannis?

Poetul Radu Vancu a declarat la televiziunea Turnul Sfatului TV ca aceasta carte nu a fost scrisa de Iohannis, ci a fost scrisa de mai multi ziaristi de la revista "Observatorul Cultural".

Cartea lui Iohannis a fost "montata" in redactia Observatorului Cultural de catre Carmen Musat, alaturi de alti admiratori ai domnului Klaus Iohannis, a declarat Radu Vancu.

Cel putin asa a reiesit din fragmentele publicate din emisiunea de la televiziunea Turnul Sfatului TV.

Insa... iata ca la scurt timp Radu Vancu a iesit cu o precizare.

"Am avut o discutie cu doamna Carmen Musat în seara aceasta, pentru a clarifica lucrurile; am reconstituit discutia din acea seara. Am inteles eu gresit: domnia-sa imi spusese doar ca se uitase pe manuscris si ca retinuse din el anumite fragmente care au aparut în Observator cultural. A fost asadar strict o consultare privata, în care redactia Observatorului nu a fost implicata..."

Autobiografia-KLAUS-IOHANNIS-PAS-CU-PAS

Asadar, este sau nu este PAS CU PAS o carte scrisa de Presedintele Iohannis sau este doar un colaj de interviuri ansamblate intr-un produs literar.

Intr-un anumit fel este o pseudo-stire. Suna, bine. Starneste pasiuni de genul: "ti-am zis eu draga ca neamtul nu a scris cartea... a fost ajutat".

Insa cu siguranta nu este o lucrare plagiata.

Iar stirea nu este o bomba de presa. Este o stire de inceput de weekend care sa atraga Like-uri "fara numar".

Dar cine este cel de la care a pornit acest tavalug.

Din biografia oficiala Radu Vancu aflam ca acesta este poet, eseist si traducator, conferentiar la Universitatea „Lucian Blaga” si redactor la revistele „Transilvania” si „Poesis international”.

Este editor coordonator al revistei „Timpul”. Radu Vancu a publicat sase volume de poezie si patru de critica literara.

Poetul a tradus din John Berryman („Cantece vis”, Casa de editura Max Blecher, 2012) si din Ezra Pound („Opera poetica I”, în pregatire la editura Humanitas).


Puteti urmari aici emisiunea cu princina asa cum a fost difuzata de televiziunea Turnul Sfatului TV.