Biografia PAMELA EL KIK eroina CARLA din "PACATELE INIMII" prima telenovela libaneza pe EUFORIA TV

WIKI: PAMELA EL KIK este una dintre cele mai renumite si iubite actrite din TARILE ARABE.

Ea o va interpreta pe CARLA in prima telenovela libaneza difuzata in Romania in telenovela "PACATELE INIMII". -

Necunoscand limba araba nu am habar care este titlul original al telenovelei pe care romanii au denumit-o "PACATELE INIMII" - Benhar.

Promit sa ma documentez si sa va tin la curent. PAMELA EL KIK o blonda supranumita de fani" THE PRINCESS".

Frumoasa blonda s-a nascut in ZODIA TAURULUI in 14 mai 1988. Domnisoara PAMELA EL KIK  este originara  din DEIR EL KOMAR dar a copilarit in ASRAFIEH.

Nu este singura la parinti are o sora dar ea a devenit "ARTISTA" familiei. Parintii au sprijinit talentul fetei  vazand incantarea si bucuria  cu care se manifesta la spectacolele scolii.
biografia pamela el kik pacatele inimii blog vedete

PAMELA EL KIK era sufletul clasei mai ales cand dadea mici spactacole in care isi imita profesorii. Si acum isi aminteste cu mult drag de acea perioada atat de frumoasa.

La 15 ani era o adevarata domnisoara si i s-a oferit ocazia sa apara ca "VOICE OVER"  intr-un spectacol unde avea "misiunea" interpretarii a nu mai putin de 15 personaje.

Cel care a incurajat-o in a stabili acest record a fost WASSIN TABBARAH . Atunci cand a implinit 18 ani i s-a oferit mai multe roluri.

PAMELA EL KIK a studiat la RADIO TV-USEK- UNIVERSITE DU SAINT ESPRIT. A aparut intr-o comedie "ERBET TINBALL", in drama  "IMRA MIN DAYAA", in filmul "MADAME BAMBINO" si "AASR EL HARIM" o alta drama.

PAMELA EL KIK  joaca cu acelasi profesionalism atat in drame cat si in comedii. Dupa ce si-a facut ucenicia si in televiziune a venit randul spectacolelor de teatru.

Asa incat PAMELA va juca in piesa de teatru "AAL TARIK" ce purta semnatura  lui GEORGES KHABBZ. O mare influenta asupra carierei PAMELEI a avut-o marea scriitoare CLAUDIA MARCHAELIAN.

Rolurile de pana acum arata usurinta cu care tanara actrita se poate transforma dintr-o fata inocenta intr-o bibliotecara si o dansatoare. Pe toate rolurile le trateaza cu atentie si nu se lasa pana nu ii ies.

De la filme pe marele ecran la drame, comedii si telenovele PAMELA  EL KIK a incercat totul. Dar asta nu inseamna ca nu mai are destui asi in maneca.

Ba chiar le promite fanilor dezvaluirea de noi fatete ale personalitatii si talentelor sale. PAMELA EL KIK paote fi vazuta in filme si telenovele ca :

"RAGHIDA" aici joaca rolul unei secretare care se indragosteste

"SARAH"

"NATASHA"- rol de call girl

"MADAME CARMEN"

"DR HALA"

"TAMAGRO"

"AJYOL"- telenovela in doua parti

"FONDA"

"DINA"

"MANAL"

"EL HABBEL AAMA"

"CHONKRI ANIS FAKHOURY S"

KHATWET HOBB"
wiki actrita pamela el kik

In aceasta telenovela, Benhar, Pamela El Kik interpreteaza rolul unei fete cu origini libanezo- franceze care porneste intr-o calatorie si  incepe sa descopere care ii sunt radacinile, stramosii, rudele si tara.

Carla este fiica lui Fouad din afara casniciei. Ea este fructul unei aventuri traite în Franta si reapare în viata sa când el este pe moarte. Atunci, Fouad îi cere sotiei sale sa trimita dupa ea pentru a o vedea o ultima data. Ceea ce nu stiu este ca ea se va întoarce „acasa” cu mama si copilul ei bastard. Fouad se îndragosteste pe loc de nepot, iar fiul sau adoptiv, Malik de Carla.

Talentul si frumusetea actritei PAMELA EL KIK a fost rasplatit cu premii. A castigat in 2010 cu rolul din "MADAME CARMEN" si 2013 pentru interpretarea din  "EL HOBB AL MANAN" PREMIUL MAREX D OR.

Si pentru jocul din "AJYAL", "DUO" si "EL GHARAN" a primit premii. In 2011 a participat la CELEBRITY DUETS". Dupa aceea i s-a deschis dragul de muzica si a inregistrat prima sa melodie numita "BENHAR".

Peste mari si tari s-a auzit de frumoasa si talentata PAMELA EL KIK. Producatorii din IRAN i-au oferit un rol principal in "SAKHT IRAN".

A interpretat rolul unei printese franceze. SI pentru ca era o printesa frantuzoaica ar fi trebuit sa vorbeasca in franceza. Dar PAMELA EL KIK a invatat limba  persana si s-a descurcat de minune cu rolul printesei.

Poate de la acest rol i se trage alintul dat de fani de "PRINCESS "PAMELA. La inceputul anului 2014 PAMELEI EL KIK i se ofera un alt rol in  "FORSA THANIYA" un show produs de MBC.

Spectacolul i-a oferitt actritei prilejul de a le arata fanilor ca are un talent nestiut si anume SCRISUL.

Iar de aici pana la a scrie prima sa carte nu a mai trecut mult timp. PAMELA EL KIK a spus ca este recunoascatoare pentru ocazia care i s-a dat de a intalni multe personalitati.

In aceasta carte PAMELA a vorbit de tot ce o pasioneaza. De la ganduri proprii, cauze umanitare si politica.

Actorie, muzica si darul de a scrie. Ce alte surprize mai ascunde aceasta tanara? Multe daca este sa ne luam dupa spusele ei.

In telenovela ce se va difuza din 27 aprilie 2015 la EUFORIA TV "PACATELE INIMII", PAMELA EL KIK o interpreteaza  pe fiica omului de afaceri FOUAD.

PAMELA EL KIK este CARLA fiica lui FOUAD.

Chiar daca sunt de varste apropiate copiii cuplului au caractere diferite si cu greu ti-ai inchipui ca sunt frati.

Povestea telenovelei se invarte in jurul acestei familii FOUAD tata, RAJAA mama si copiii lor  MALEK, ANWAR, CARLA si NOURA.

Ce se va intampla cu destinul lor atunci cand tatal FOUAD va fi internat in spital si se va afla ca sufera de o boala grea?
poze rare vedeta pamela el kik pacatele inimii

Atunci ca prin minune apar noi personaje care posibil sa doreasca sa "ciuguleasca" ceva din imensa avere a familiei.

Daca domnul FOUAD este patronul unui lant hotelier ce se intinde din EGIPT, LIBAN si pana in EUROPA cu siguranta vom avea la ce sa ne uitam.

PEISAJE si interioare frumoase . Personaje interesante.

Multi se bucura deja la aflarea vestii ca in ROMANIA se va difuza in premiera o telenovela arabeasca.

In curand la EUFORIA TV iubitorii telenovelelor vor avea ocazia sa se intalneasca cu RAJAA, CARLA, FOUAD, MALEK, NOURA si ANWAR  o familie bogata.

Dar cum se traieste si cum se vede bogatia ?

Ramane de vazut. Se pare ca totul trece prin inima. Si de la inima la dragoste si pacate nu e decat un pas.

Cine pariaza pe succesul telenovelei libaneze "PACATELE INIMII"?