Biografia Irina Baiant: de la soprana de succes international la poze in ipostaze dezinhibate

Nascuta in data de 9 februarie 1990 soprana IRINA BAIANT este o artista de succes care si-a demonstrat talentul muzical pe marile scene ale lumii.

In varsta de 24 de ani, soprana Irina Baiant a cucerit Europa cu vocea, precum si cu frumusetea ei.

Irina a cantat pe scene de prestigiu din Franta, Belgia, Olanda, Anglia, Germania, Rusia si Turcia, iar in Romania a debutat de curând în musicalul "Fantoma de la Opera".

SpyNews insa publica o serie de poze mai deocheate cu "blonda de la opera".  In pozele respective - care ar fi fost postate undeva pe internet - soprana Irina Baiant apare în ipostaze fierbinti, imbracata cu diferite costumatii sexy, dar si goala, dezbracata de orice inhibitie.
biografie irina baiant cv de soprana talentata

Insa acesta e un Cancan al carui motiv il vom afla in curand. Sa revenim asadar la biografia Irinei Baiant, o artista de opera care la varsta de 24 de ani are un CV impresionant.

Irina Baiant a absolvit scoala de muzica George Enescu la clasa profesoarei Liliana Dumitrache si Universitatea de Muzica la clasa Prof.Dr. Ionel Voineag.

Irina Baiant a debutat ca soprana in data de 4 Noiembrie 2010 pe scena Teatrului de Opereta din Bucuresti in rolul Adelei din "Die Fledermaus", Johann Strauss.

A urmat apoi rolul Stasi din opera "Silvia" de Emerich Kalamann, acolo unde Irina Baiant a facut performanta sub "bagheta" lui Stauróczky Balázs de la "National Opereta house from Budapest".

Soprana Irina Ioana Baiant –  a sustinut numeroase concerte atat în tara cat si în strainatate pe unele din cele mai cunoscute scene, precum Ateneul Roman, Sala Palatului, Sala Radio, Opera Nationala Bucuresti, Berlin Phiamonic, Alte Opere din Franckfurt, Moscheea Albastra Istanbul, Teatrul Scala din Milano, si multe altele.

In Romania, Irina Baiant a cantat alaturi de maestrul Gheorghe Zamfir si de Cezar Outau, iar în 2013 si 2014 a fost laureata a Concursului International de Canto "Le Grand Prix de l’Opéra", organizat de Opera Nationala Bucuresti.
poze irina baiant soprana dezgolita de inhibitii

In prezent, Irina Baiant colaboreaza cu Teatrul de Opereta si Musical "Ion Dacian" si continua studiile la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, la masterat.

De la soprana, Irina Baiant a ajuns si prezentatoare TV.

Din 12 aprilie, în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10.10, TVR 2 difuzeaza un matinal prezentat de Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, si de soprana Irina Baiant.

In ianuarie 2014, presa mondena scria despre faptul ca Irina Baiant este femeia care a reusit sa îl faca pe Stefan Stan sa creada din nou in iubire.

Insa la nici o luna, acelasi publicatii de cancan ajungeau la concluzia ca Stefan si Irina au ajuns la concluzia, dupa numai cateva intalniri, ca nu sunt chiar atat de compatibili pe cat au crezut initial si ca intre ei a fost mai mult o atractie fizica, iar sentimentele au intarziat sa apara.

Acum site-ul SpyNews publica o serie de poze fierbinti cu Irina Baiant, care cu siguranta vor infierbanta imaginatia multora. Insa ramane intrebarea: cum au ajuns aceste poze cu soprana Irina Baiant dezgolita sa fie publice?
MAI POTI CITI