Numele studentei din Franta moarte in cartierul Zorile din Cluj Napoca inca necunoscut

O noua moarte tragica in randul studentilor francezi din Cluj-Napoca. Wiki intunecat in randul studentilor din Franta care urmeaza cursurile UMF.

O studenta franceza de la UMF Cluj, numele nu a fost dat inca publicitatii, s-a sinucis vineri dimineata, în jurul orei 3, în cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.

Aceasta s-a aruncat de la etajul patru al blocului în care locuia cu chirie.

De ce sinucidere si nu crima?

Ei bine, surse judiciare au declarat, vineri, ca se ia în calcul doar varianta sinuciderii studentei din Franta, în conditiile în care usa apartamentului în care locuia aceasta era blocata din interior.

Nu sunt alte suspiciuni în acest caz si datorita faptului ca pe trupul tinerei din Franta nu au fost descoperite urme de violenta.
wiki moartea studentei franceze umf cluj

Insa, aflam tot din primele cercetari, ca studenta franceza nu ar fi lasat niciun bilet de adio.

Aceasta este a doua studenta din Franta care se sinucide la Cluj de la începutul lunii martie 2015.

In 3 martie, o tanara din Paris care studia tot medicina, s-a spânzurat în apartamentul în care locuia, situat în centrul Clujului.

Se pare ca studenta din Franta s-ar fi aruncat de la etaj în jurul orei 03:00 azi-noapte, atunci când un vecin a spus ca a auzit o bubuitura, fara sa-si dea seama, însa, ce anume a provocat respectivul zgomot.

Cum zona era slab luminata, trupul tinerei a fost zarit abia în aceasta dimineata.

Politia face cercetari în acest caz pentru a stabili cauzele care au dus la decesul acesteia.

A fost sesizat Serviciul pentru Imigrari Cluj care va face demersurile pe linie oficiala pentru anuntarea familiei fetei despre incident.

Trupul neinsufletit a fost transportat la IML în vederea necropsiei
MAI POTI CITI