LARISA POPA biografia Miss Universe Romania 2011 legata de galeria de arta a lui Darius Valcu

Wiki Larisa Popa de la modelling la arta.

Nascuta in data de 29 septembrie 1986, in Slatina, este o fosta Miss Romania care a renuntat la modelling pentru a administra o galerie de arta - Raphael, din Bucuresti

Din CV-u Larisei Popa aflam ca este castigatoarea titlului de Miss Universe România 2011 este absolventa a Facultatii de marketing din cadrul Universitatii Spiru Haret si a Scolii Postliceale Medicale - specialitatea asistent de farmacie.

Si mai mult chiar. Larisa Popa esre membra a OAMGMAMR (Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din România) din judetul Olt.

In urma castigarii titlului „Miss Universe România 2011”, Larisa Popa a devenit imaginea brandului de ochelari de soare Sover în Romania si, de asemenea, a devenit ambasadoarea Fundatiei Blue Heron, implicându-se activ în strangerea de fonduri si în activitatiile fundatiei.
biografia larisa popa darius valcov

Larisa Popa are dimensiunile 88/62/93 la o înaltime de 1,75 metri, iar acest lucru plus alte multe calitati, au facut ca pe 12 septembrie 2011, sa concureze alaturi de reprezentantele altor 88 de tari, în Sao Paulo, Brazilia, pentru titlul suprem al frumusetii.

Aici, Larisa Popa a prezentat în concurs o rochie de seara, realizata din organza de matase naturala marca Armani si un costum de inspiratie nationala ce a avut ca tema legenda Contelui Dracula.

Participarea Larisei Popa la acest concurs de frumusete i-a adus titlul Miss Eleganta si a devenit, una dintre reprezentantele României cu cea mai remarcabila participare la evenimente internationale de acest fel.

Intre anii 2006 si 2011, Larisa Popa a lucrat în domeniul farmaceutic in functia de administrator al unui lant local de farmacii, iar între anii 2011 si 2013 a activat în domeniul modeling-ului si al televiziunii.

In prezent, Larisa este directorul general al Galeriei de arta Raphael, situata in Bucuresti.

larisa popa wiki galerie de arta bucuresti

Este proiectul meu de suflet, o galerie care pune accentul atat pe interesele colectionarilor de arta, fie ea interbelica sau contemporana, cât si pe cele ale artistilor, oferindu-le spatiu pentru vernisaje. Si sper sa aduc o contributie semnificativa pe piata de arta din România”, a declarat Larisa Popa intr-un interviu pentru revista ONE.

Insa surse apropiate lui Darius Valcov, spun ca aceasta galerie de arta a fost infiintata chiar de fostul ministru de finante, si urma sa se deschida publicului in viitorul apropiat.

Daca asa stau lucrurile vom afla in urma anchetei pe care o desfasoara procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Insa ar fi pacat ca biografia curata a Larisei Popa sa fie patata de o astfel de alaturare.