Emily Moskalenko fetita de 8 ani din Ucraina provoaca scandal la NEXT STAR Romania

Biografia de mica dansatoare la bara a lui Emily Moskalenko are o poveste mai lunga.  

Emily Moskalenko a provocat dezbateri pe larg in presa din Ucraina, inainte de a capata un oarecare interes si din partea presei romanesti.

Dupa ce micuta gimnasta, Emily Moskalenko a avut o demonstratie la Campionatul National de Dans la Bara din Ucraina din 2013, unde au venit cele mai bune stripteuze din tara, a inceput 'scandalul',

Aparitia unei fetite dansatoare in varsta de doar 8 ani alaturi de 'experetele' in arta dezbracatului senzual pe muzica, a starnit un adevarat scandal, mai ales in mediul online din Ucraina.

Insa problema aici este una un pic mai complexa si nu are de a face cu biografia de dansatoare la bara a lui Emily Moskalenko.
biografie emily moskalenko wiki dansatoare sportiva la bara

Dansul la bara, daca nu este asociat cu dansul exotic, rezervat exclusiv cluburilor de noapte, este considerat drept un sport.

Dansul la bara poate fi practicat si de copii, ca o forma de gimnastica, atat timp cat nu are conotatii sexuale ci doar elemente de gimnastica acrobatica.

Evolutia de la Next Star a ucraineincei Emily Moskalenko nu reprezinta, din punctul nostru de vedere, nici un fel de incalcare a legislatiei audiovizuale, sau a normelor de decenta si moralitate.

Reprezentatia de la Next Star a Emily Moskalenko nu are nici un fel de conotatie sexuala, fiind una pur sportiva.

Poate doar varsta, 8 ani in cazul lui Emily Moskalenko, sa poata sa reprezinte un prilej de carcotit.

Posibil ca daca, Moskalenko ar fi avut peste 10 ani, lumea sa fi privit cu alti ochi talentul de sportiva al fetei.

Si dupa cum spuneam si mai sus, in imaginile pe care le-am vazut  la Next Star, nu se poate vorbi in nici un caz despre un spectacol erotic!


NEXT STAR 2015 Dans Sportiv la bara - Emily Moskalenko

Este sport, arta, gimnastica, acrobatie, forta etc.

Nu se pune in discutie ca viitorul lui Emily Moskalenko sa fie in pericol datorita sportului practicat.

Si nu putem incheia fara a emite o parere subiectiva. Daca ralizatorii Next Star s-au bazat pe un 'posibil' scandal legat de Emily Moskalenko pentru a reusi sa isi mareasca audienta, au gresit.
MAI POTI CITI