Biografie Paul Madas si Rebeca Madas: mama si fiu la Iadul Bucatarilor 2015 un wiki interesant

Una dintre premierele editiei 2015 a concursului IADUL BUCATARILOR este si prezenta unei familii. Mama si fiul, ambii bucatari, participa la show, fiecare dorind ca el sa fie cel care va castiga.

Rebeca Madas in varsta de 47 ani, de profesie bucatar si fiul sau Paul Madas, 25 de de ani, fac parte dintre cei 20 de concurenti de la Iadul Bucatarilor.

Iata mai jos biografiile celor doi concurenti, care cu siguranta vor avea de partea lor multi fani care le vor "tine pumnii" si ii vor incuraja in orice moment.

CV Rebeca Madas - wiki concurenti Iadul Bucatarilor 2015

Rebeca Madas participa la “Hell’s Kitchen” impreuna cu fiul ei, Paul Madas.

Rebeca s-a apucat de gatit de mica din dorinta de a-si ajuta mama care avea de gatit pentru cei 11 copii. La varsta de numai 10 ani a gatit singura o mancare de pastai intr-o oala de 15 litri, care a fost extrem de apreciata.
wiki biografie paul madas iadul bucatarilor 2015

Viata nu a fost foarte usoara pentru ea, dar a stiut de mica faptul ca bucataria este drumul pe care vrea sa-l urmeze. A urmat un liceu cu profil de alimentatie publica , iar in clasa a noua l-a cunoscut pe cel care avea sa-i devina sot si tata al celor doi fii.

Rebeca Madas a ajuns bucatar sef la varsta de 25 de ani si de-a lungul timpului a gatit si pentru diverse personalitati, cum ar fi Ion Iliescu sau Regele Mihai.

De aproape 20 ani merge in fiecare vara in Italia, unde lucreaza ca bucatar, iar in tara este formator gastronomic. In 1997 a plecat pentru prima oara in Italia si nu a fost deloc usor sa isi lase in spate familia.

Sotului ii era foarte greu sa gateasca, neavand degetele de la o mana, dar a avut parte de ajutorul lui Paul, unul dintre baieti.

Acesta a avut ocazia sa isi demonstreze capacitatea de a organiza si de a conduce o bucatarie in Italia, unde Rebeca l-a luat cu ea la munca.

Rebeca Madas gateste cu placere mancaruri traditionale, de la ciorbe, la fripturi si cozonaci.

CV Paul Madas – 25 ani, bucatar - wiki concurenti Iadul Bucatarilor 2015

Paul Madas participa la “Iadul Bucatarlor” alaturi de mama sa, Rebeca Madas. Daca ar castiga marele premiu, l-ar investi cu siguranta in propriul restaurant.

Paul a inceput sa gateasca de cand era mic, ii placea sa-I dea tatalui sau o mana de ajutor. Pe vremea aceea, mama sa era mereu plecata pe timpul verii in Italia, unde lucra ca bucatareasa.

Paul Madas isi aduce aminte ca prima lui mancare serioasa pe care a gatit-o, a fost un orez cu legume si cu pui la cuptor, pe care l-a gatit la varsta de 14 ani.

Obisnuia sa-si sune mama cand aceasta era in Italia pentru a-i cere sfaturi atunci cand gatea supe sau ciorbe. Usor, usor a inceput sa invete de unul singur.

La varsta de 15 ani Paul Madas a plecat in Italia cu mama sa, unde lucra cate doua ore pe zi intr-o bucatarie a unui hotel cu circuit inchis.

Paul Madas a urmat cursuri de bucatar si ospatar si o buna perioada lucrat in Italia ca ajutor de bucatar, apoi in Romania se intorcea si lucra ca piccolo. Pasul urmator a fost sa se angajeze ca bucatar sef la un restaurant din Cluj.

De 5 ani Paul merge in fiecare sezon de vara in Italia sa munceasca.

Faptul ca a lucrat cu mama sa in bucatarie este un vis pe jumatate implinit, deoarece isi doreste sa poata face asta si intr-o bucatarie a lor.

Desi este pasionat de gastronomie si tot ceea ce reprezinta arta culinara, Paul Madas a terminat Facultatea de Drept din Cluj.

Tanarul Chef isi exerseaza si calitatile de jurist la firma proprie, de masaj cervical la birou, unde se ocupa de contracte. Insa desigur, i-ar placea sa-si deschida propriul restaurant.

Desertul favorit a lui Paul Madas este profiterolul, gateste cu drag millefoglie a la chef, o reteta propie, purcelasi de lapte si somon marinat, iar in bucatarie mizeaza pe rapiditate si atentie distributiva.

Cei doi, Paul si Rebeca Madas devin acum adversari în show-ul culinar difuzat de televiziunea Antena 1 în fiecare luni si marti de la 20.30.
MAI POTI CITI