Biografia ADMIRAL C4C cantaretul nigerian care anima petrecerile a lansat DROP THE BOOM si s-a familiarizat cu showbizul romanesc

ADMIRAL C4C este cantaretul nigerian care locuieste in CIPRU dar pentru o vreme s-a stabilit in ROMANIA.

A cantat ieri seara in club NOA din CLUJ NAPOCA in deschiderea concertului lui DR. ALBAN.

In vara melodia sa in colaborare cu ROXANA NEMES a "rupt gura targului" si a reusit sa devina IMNUL VERII.

Dar cine este cantaretul ADMIRAL C 4 C? Este acesta numele lui sau este un nume de scena. Nascut in LAGOS, NIGERIA in zodia GEMENILOR pe 3 iunie IHUMEZIE CHRISTIAN aka ADMIRAL C4C a avut o viata grea.

Dar a reusit sa faca fata cu succes tuturor vicisitudinilor vietii si asta inseamna ca este un barbat cu un caracter puternic. Cati dintre noi au copilarit daca se poate spune asa pe un camp de batalie?
Biografia ADMIRAL C4C IHUMEZIE CHRISTIAN

Pe cand avea 9 ani cantaretul si-a pierdut tatal intr-un teribil accident de masina. S-a inchis in eliar muzica l-a scos la liman. Spune ca in viata a fost puternic influentat de intamplari si de natura.

A citit si a descoperit o lume in care si-a gasit mentori. Dintre acestia ii aminteste pe : SOCRATES, ZIG ZAGLER,DR. NORMAN,VINCEANT PEALE, ROBERT KIYOSAKI,MYLES MINROE.

Muzica sa este influentata de artisti ca: BOB NESTAR,COCOE TEA, PAPA MAN, BOB MARLEY, BONNIE M, BEENIE MAN, APACHE INDIA, SHABBA RANKS, YELLOW MAN, MR. VEGAS, MAJEK FRADEK, PATTY OGASI, ROS KAMONA.

De multi dintre artistii care i-au influentat muzica multi dintre noi nici nu am auzit.
ADMIRAL C4C este descris de prieteni ca unul dintre cei mai ''CRAZY" ENTERTEINERI.

Pur si simplu scena este lumea sa. Si mai ales cand este inconjurat de o multime de fete frumoase de dansatoare. In ultimul sau videoclip ADMIRAL C4C a declansat o adevarata "isterie".

Melodia care beneficiaza de  videoclip se numeste "DROP THE BOOM" si este un omagiu adus de cantaret muncii pline de eforturi a dansatorilor.

Dansatorii sunt ca sarea si piperul intr-un show al oricarui artist.

ADMIRAL C 4 C are tot respectul si admiratia pentru lumea  damsului. Si in aceasta lume exista regine si regi. De pilda voi ati auzit de regina dancehall-ului cum este alintata SIMONA MEREU?

In videoclipul "DROP THE BOOM" ADMIRAL C4C are alaturi  trupe de dans prestigioase ca : "LIONS CREW",trupa de dansatori ce au ajuns in semifinala concursului "BULGARII AU TALENT" si multe fete frumoase si "dotate".

Intre acestea si a noastra ex asistenta de matinal actualmente asistenta dansatoare la CAPATOS, nimeni alta decat DANIELA CRUDU.

Fata ce a stiut sa isi exploateze la maxim dotarile adica silicoanele si tupul de dansatoare lucrat la sala. Melodia e produsa la CAT MUSIC.

ADMIRAL C4C canta muzica reggae, pop, muzica fusion cu influente de house dar si muzica dance. Talentul si profesionalismul sau au fost deseori premiate.

ADMIRAL C4C a castigat premii ca : BAFTA UK in 2010 la BEST INTERNATIONAL ACT, apoi NEU BEST REGGAE DANCEHALL, ADMA AMSTERDAM, BEST REGGAE DANCE HALL ARTIST 2014, premiul pentru CEL MAI BUN CANTEC in 2013.

Cantaretul nigerian a facut featuring-uri cu ROXANA NEMES, MINOLA de la ex POPS. Cu MINOLA a realizat melodia "LEGAL WAY TO BE HIGH".

A cantat si cu micuta BIANCA LIXANDRU un copil atat de talentat ce a participat la NEXT STAR.
O.M.G. melodia cantata in duet cu ROXANA NEMES a reusit sa ii zapaceasca si pe chinezi.
Wiki ADMIRAL C4C IHUMEZIE CHRISTIAN

Stim doar ca in CHINA altele sunt gusturile muzicale, ei au lumea lor in care melodiile europene nu prea patrund si la drept vorbind nici nu ii intereseaza.

Dar O. M. G. melodia ROXANEI NEMES si a lui ADMIRAL C 4 C a reusit sa sensibilizeze nu mai putin de 700.000 de oameni ceea ce este o performanta uriasa. O performanta pe care niciun artist roman  nu a reusit sa o atinga.

Si el este ADMIRAL C4C. "SA FII SINGUR LA O VARSTA ATAT DE FRAGEDA, FARA PARINTI SAU O PERSOANA CARE SA Te PROTEJEZE, NU ESTE USOR spune cantaretul.

Cu o forta uluitoare a reusit sa depaseasca durerile si suferintele iar muzica i-a creat un destin. Cine este managerul artistului nigerian?

Cum cine RADU BARON actualul manager si iubit al blondei ROXANA NEMES. Am mai vorbit in alte articole despre RADU BARON cel care a avut scandaluri cu BETTY de la ETNIS si cu ADINA DE la HEAVEN.

Dae daca nigerianul a acceptat ca BARON sa ii fie manager inseamna ca stie ce face.
Videoclipul "DROP THE BOOM" este regizat de ANTHONY ICUAGU cel care deja si-a facut desi un nume in lumea show-bizz-ului.

Ii uram artistului nigerian o cariera frumoasa si sa aiba puterea sa mearga pe drumul ales. Chiar daca viata nu i-a fost usoara a reusit sa se ridice deasupra greutatilor si sa faca din MUZICA si SCENA, VIATA SA.

Oricine a fost la vreun concert al cantaretului ADMIRAL C4C  a fost impresionat. Pentru ca ADMIRAL C4C se tine de cuvant cand este vorba de publicul sau.


Asculta versuri Admiral C4C - Drop The Boom

Ii indeamna sa isi puna centurile de siguranta pentru ca la spectacolele sale e ca intr-un zbor in care nu ii paste pericolul. Doar acela de a se distra .

ADMIRAL C 4 C  este plecat in prezent intr-un turneu de promovare cu MIX MUSIC EVO si va astepata la spectacole.