Biografia Andrei Grigoriu "Romanii au talent" o telenovela adevarata plina de sange si regrete

Andrei Grigoriu este unul dintre concurentii "speciali" de la Romanii au Talent 2015.

De ce este special Andrei Grigoriu? Ei bine, viata lui Andrei Grigoriu pare desprinsa dintr-o telenovela tragica.

Andrei Grigoriu un wiki care cu siguranta nu poate lasa pe nimeni insensibil.

Talentul de povestitor a lui Andrei Grigoriu i-a facut pe jurati de la Romanii au talent sa-l priveasca cu compasiune atunci cand le-a marturisit ca a venit din puscarie unde se afla din 2003, condamnat la 16 ani de inchisoare, pentru ca a tainuit ca prietenul sau a ucis pe cineva.

Insa lucrurile au fost luate si analizate pe toate partile. Biografia lui  Andrei Grigoriu a fost intoarsa pe toate partile si s-a descoperit ca adevarul este altul.

Biografie Andrei Grigoriu Wiki criminal Romani au talent 2015

Andrei Grigoriu a fost de fata atunci cand prietenul sau cel mai bun i-a taiat gatul unei tinere si a lasat-o intr-o balta de sange, in anul 2003 in Timisoara.

A spune ca  Andrei Grigoriu impreuna cu prietenul sau au omorat  fata este o exagerare. Sa fiti siguri ca producatorii de la  Romanii au talent stiau toata povestea lui Andrei Grigoriu si ce ascunde in cazier. Si nimeni nu ar fi riscat sa aduca pe scena concursului un criminal, in sensul juridic al termenului.

"Aveam un prieten, care s-a certat cu o persoana din cauza banilor. A fost scandal… N-a fost prima oara cand s-au certat, deci nu era ceva nou. S-au certat pentru bani, a avut un cutit la el, persoana a decedat… Deci o singura lovitura de cutit, a decedat persoana. Nu am fost la politie, n-am spus nimic, timp de trei ore. Eram de fata cand s-a intamplat Nu chiar de fata, dar eram destul de aproape. L-am ajutat pe el sa scape de hainele lui. Tainuri trei ore si pentru ca am ascuns hainele lui, am fost condamnat. Cel care a comis omorul era cel mai bun prieten al meu. Totul s-a intamplat in spatele blocului, exact unde statea. Unde stateam toti. Era noaptea. Efectiv nu am vazut… n-am vazut-o pe ea, stiu doar de la el ce s-a intamplat. NU am stat sa ma gandesc la ceea ce s-a intamplat. Nu am stat sa rumeg. Cadavrul a ramas acolo. Hainelor lui eu le-am dat foc. Am recunoscut din prima ce s-a intamplat. Poate daca ma duceam eu din buna initiativa la politie, nu faceam nicio zi de puscarie" a povestit Andrei Grigoriu intr-un interviu din noiembrie 2014.

Andrei Grigoriu avea in 2003, 19 ani, a fost condamnat la 16 ani de inchisoare, iar in decembrie anul trecut a fost eliberat conditionat. Lungu Constantin, cel care i-a taiat gatul fetei, avea atunci 21 de ani, si a primit o pedeapsa de 22 de ani de inchisoare.

Erika Monika Utik fata ucisa de prietenul lui Andrei era o tanara de 25 de ani care in decembrie 2003 si-a gasit sfarsitul atat de dramatic. 

Pentru 200 de euro, doi tineri pe care-i cunoastea din copilarie, i-au taiat gatul. In urma ei Erika a lasat o mama a carei inima este si acum franta.

Voi ce credeti: avand in spate acesta biografie marcata de sange si puscarie, merita Andrei Grigoriu sa ajunga la Romanii au talent? Sau totul este o regie bine pusa in scena pentru a face o audienta cat mai mare?
MAI POTI CITI