ANAF ANAF, Antifrauda ANAF inchide magazine pentru 3 lei: excese si manipulari despre babe fara urzici

Manipularea buticarilor si a saormarilor este manipularea evazionistilor care simt pamantul ca le fuge de sub picioare si banii din buzunare.

Dupa DNA si actiunile sale de "forta" au venit si cele ale Antifraudei ANAF.

Intimidare, informatii denaturate, adevaruri spuse pe jumatate etc.

O armata de postaci nevazuti s-a activat peste noapte pentru a lupta impotriva "abuzurilor" nemaintalnite ale ANAF-ului.

Titluri ca: ANAF: Informatiile despre evaziunea de 3 lei si confiscarea „urzicilor unei batranici” sunt false; ANAF a dat lovitura! A reusit marea confiscare! Niste urzici de 5 lei; ori In tara lui COPY-PASTE, ANAF-ul a închis si XEROX-ul de la Universitate. vin si lovesc constiintele cititorilor.

Apropo, "In tara lui COPY-PASTE, ANAF-ul a închis si XEROX-ul de la Universitate" este titlul evazionistilor de la Gandul, parte a Mediafax Group, al carui patron, Adrian Sarbu este la "beciul domnesc".
antifrauda anaf inchide magazinele care fac evaziune fiscala

Allah, Allah s-a transformat pe foste meleaguri fanariote, in ANAF, ANAF.

Un strigat de frica, care urca de la cel mai mic colorat vanzator de flori la patronul de butic, care se vede pus in imposibilitatea de a nu mai da bon la paine sau tigari.

Se urla pe forumuri, feisbucuri, grupuri si grupulete ca ANAF e rau, ca nu se ia de mari evazionisti ci de astia mai mici, uitand ca evaziunea este evaziune indiferent de marimea ei.

Ca de ce un fast food a trebuit sa fie închis o luna pentru un singur bon fiscal lipsa, iar alti mici întreprinzatori pentru niste sume derizorii în plus, ori in minus.

ANAF a reactionat la avalansa controlata de denigrari venite din toate partile.

De exemplu in legatura cu materialele aparute în presa legate de confiscarea "urzicilor unei batrânici" de catre Directia Antifrauda, fara a fi întrebati în legatura cu veridicitatea informatiei, ANAF precizeaza ca acest lucru este, nereal. Acest gen de activitati nu intra în sfera actiunilor întreprinse de DGA.

Ups... nu a confiscat Antifrauda ANAF urzicile? Vai, vai... nu a pus afisul pe fruntea babutei sa scrie ca este inchisa pentru neemiterea bonului fiscal?

Referitor la suspendarea activitatii unui restaurant, PUB 18 pentru doar 3,18 lei, ANAF mentioneaza ca diferenta între raportul emis de casa de marcat si monetarul reprezentând încasarile zilei a fost de 1.596,7 lei

Iata ca deci ca asistam la o companie, neasumata de nimeni, de transformare a Antifraudei ANAF in cel mai "evil" instrument al statului de drept.

Nici abuzurile nu mai sunt abuzurile de alta data.

Se vorbeste despre mica evaziune care nu este la fel de rea ca marea evaziune. Insa un pic de matematica ne poate ajuta.

Daca 100000 de mici agenti economici fac evaziune de 10 lei / zi intr-un an se ajunge la 365000000 lei pe an!

365000000 de lei vi se pare ca este o suma mica? 82.954.545 de Euro, da... 82 de milioane de euro frauda.

Si da lupta cu evaziunea trebuie sa inceapa de la comerciantii de cartier, indiferent de ce raporteaza sau nu.

Zic apostolii Anti Antifrauda Anaf, ca ei nu fura bani aflati deja in bugetul de stat.

WOW dar recunosc ca fura!

Iar despre Ponta numai de bine. Nu este meritul lui ca Antifrauda ANAF s-a pus pe treaba. Cei care au pus DNA sa faca curatenie sunt aceasi care au apasat pedala de acceleratie a Antifraudei ANAF, pentru ca Marele Licurici stie ca degeaba tai doar tumoarea daca lasi micile celule canceroase sa traiasca.

De la marele cancer al coruptiei si evaziunii s-a trecut la micutul cancer.

Iar povestea cu evaziunea de supravietuire si evaziunea de imbogatire este o alta mare duda creata sa prosteasca multimea. Nu exista crima mica si crima mare!

Si incheiem cu un comenatriu de pe un forum: "Sa ii bage pe aia mari la puscarie nu pe mine ala mic care fur putin si ma opresc!"

Nu este WOW?
MAI POTI CITI