Biografie ALEXANDRA HERTANU: sora lui Victor Ponta prinsa intr-un joc OCULT care "nu are mama, nu are tata"

Cu siguranta dupa evenimentele de astazi, multi vor fi interesati de biografia sorei lui Victor Ponta, Alexandra Florina Hertanu.

Daca nu stiti, Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta, sotul Alexandrei Ponta, este cercetat de procurori dupa ce, impreuna cu alte persoane, ar fi constituit un grup infractional care a actionat in vederea castigarii frauduloase a contractului de extindere a retelei de canalizare in orasul Comarnic, au declarat, marti 17 februarie, surse judiciare.

Asadar, iata ca dupa Elena Udrea, Cocos, Pescariu etc., a venit si vremea familiei Primului Ministru, Victor Ponta.

Politicianul are doua surori: cea naturala, in Bucuresti, iar cea adoptiva, in Italia.

Alexandra Florina Biografie sora lui Ponta Blog Vedete

Sora adoptiva, Izabela, este in Italia, e inginera de profesie si traieste acolo de multi ani. Alexandra, sora naturala, este in Bucuresti si e economist. Nu face afaceri, nici una, nici cealalta. Am chiar si doi nepoti”, a spus Victor Ponta intr-un interviu, in urma cu catva timp.

Victor Ponta nu a avut o copilarie foarte usoara.

Au fost doi frati la parinti, iar dupa divort copiii, Victor si sora lui, Alexandra, au ramas cu mama. Intre timp, o copila din blocul lor si-a pierdut ambii parinti, iar doamna Naum a crescut-o pe aceasta altaturi de copiii sai.

Cand Victor Ponta era adolescent, tatal lor, foarte bolnav, a revenit acasa, alaturi de familia lui, pentru a muri langa cei dragi.

Victor Ponta a crescut în Bucuresti, într-un apartament de pe Bulevardul Dinicu Golescu, vizavi de Ministerul Transporturilor, langa Gara de Nord din Bucuresti.

La adresa de domiciliu, care s-a regasit multa vreme în buletinul actualului premier, au locuit si mama acestuia, Cornelia Naum, precum si sora, Ponta N. Alexandra Florina.

La un moment dat, Ponta Alexandra Florina a renuntat la numele de fata, probabil în urma casatoriei, devenind Hertanu N. Alexandra Florina.

În acelasi timp, la adresa respectiva a mai aparut un locatar, Hertanu Iulian Cristian, originar din Iasi, un tanar de aceeasi varsta cu sora lui Victor Ponta. Si a mai aparut si sediul social al unei firme.

Firma din care mama lui Ponta detinea 5%, iar sora premierului, Hertanu N. Alexandra Florina,  95%.

Sediul social al firmei era chiar in locuinta familiei Ponta.

In fapt, nu este nimc important de scris despre biografia Alexandru Hertanu. Mai ales ca pana acum cativa ani, nimeni nu era interesat de "CV-ul" sorei lui Ponta.

Iata ca dupa 2 ani de la primele dezvaluiri facute de cei de la RISE PROJECT, despre aceste lucruri, iata ca DNA a hotarat sa puna "piciorul in prag" si treaca la actiune. De ce acum... doar mai marii momentului stiu.

Si merita sa amintim si reactia lui Ponta dupa perchezitiile DNA la firma detinuta de sora sa, Alexandra Florina Hertanu: "Ar fi gresit sa comentez eu cercetarile efectuate de procurori fata de cumnatul meu. Legea trebuie sa fie egala pentru toti".