Biografia Sandra Suzana Bachici: iubita lui Mutu wiki de Miss Romania Fashion TV 2010

Sandra Suzana Bachici este o frumoasa fata din Timisoara care si-a trecut in biografie titlul de Miss Romania Fashion TV si 'rolul' de fosta iubita a fotbalistului Sepsi.

Iar acum presa de cancan monden speculeaza ca Sandra Suzana Bachici este 'iubita' altui fotbalist, Adrian Mutu.

Laszlo Sepsi si Sandra Suzana Bachici s-au cunoscut la începutul lui 2011. “Va spun sincer ca a fost dragoste la prima vedere. Se iubesc mult de tot”,  dezvaluia atunci un prieten comun al îndragostitilor. Insa se pare ca dupa 3 de ani de "dragoste" a venit si "razboiul".

Timisoreanca Sandra Suzana Bachici se logodise, la inceput de an, cu fotbalistul Laszlo Sepsi. insa... relatia s-a rupt.

Mai mult chiar, fotbalistul ii cumparase iubitei sale, de sarbatori, o masina smechera, plus un teren.

Teren pentru care Sandra Suzana Bachici a obtinut de la Primaria orasului Timisoara o autorizatie de constructie pentru o vila de tip duplex.

Sandra Suzana Bachici Biografia Iubita Adi Mutu

Terenul este intr-o zona in plina dezvoltare de la marginea municipiului.

Vila Sandrei Bachici va fi contruita in regim Parter + etajul 1 si este nu foarte departe de stadiounul Ion Paltinisanu din localitate. O zona de fite, plina de vile impunatoare, majoritatea cu piscina.

Nascuta pe 1 ianurie 1993 timisoreanca Sandra Suzana Bachici, a facut cursuri de modelling si prezenta scenica, iar de la varsta de 14 ani se afla pe podiumul de prezentare.

Sandra a castigat concursul Miss România Fashion TV 2010 si a reprezentat România la Miss World Fashion TV 2011, din insula chineza Sanya.

wiki-sandra-bachici-iubite-fotbalisti-blog-vedete

Sandra Bachici este unul dintre cele mai apreciate manechine in acest moment, avand numeroase prezentari de moda in tara si peste hotare.

Sandra este unul din manechinele preferate si de celebrul Catalin Botezatu.

Daca Sandra Bachici este sau nu este cu adevarat "iubita" lui Mutu, vom vedea. Ar fi regretabil daca se va dovedi ca cei doi sunt simpli amici, iar presa de cancan moden a inventat un subiect doar pentru a mai castiga in rating.
MAI POTI CITI