Wiki GINA FELEA: Biografie fata din Vaslui care cauta dame de companie pe Facebook

Gina Felea are 30 de ani, locuieste si munceste in Italia, unde de cinci ani detine un club, iar de doi ani a devenit si proprietara altuia.

In 2014 vasluianca Gina Felea a juns in presa romaneasca datorita unui video, postat pe Facebook.

In acest filmulet, Gina Felea sustine ca este patroana a doua cluburi de noapte din Peninsula si cauta fete din Romania care sa vina sa lucreze pentru ea.

Gina a ajuns patroana dupa ce a fost dama de companie vreme de patru ani, interval in care a strans 40.000 de euro.

Fara sa faca compromisuri, dupa cum tine sa precizeze.

Gina Felea sustine la tot ce face ea e legal si se ofera sa le ajute pe fetele care vor sa vina sa lucreze pentru ea.
biografie gina felea moldoveanca din italia

Ea le promite contracte legale si tot sprijinul moral.

"De 5 ani de zile sunt patroana a doua cluburi. Fac acest video special pentru persoanele interesate de a veni sa lucreze in club la mine. Ofer cazare si contract de munca lega si toate conditiile pentru o munca satisfacatoare. Dau ajutor fetelor care nu stiu limba si au nevoie de un sprijin moral", a spus Gina in celebrul filmulet de pe Facebook.

"Va garantez ca aceasta munca este ca oricare alta. Este legala. Fata nu este obligata la absolut nimic. Nu va va parea rau daca alegeti sa veniti in club la mine si nu la alte persoane care vor sa acapareze fetele", a continuat romanca.
wiki gina felea dame companie italia blog vedete

Si cum Gina Felea nu vrea sa se creada ca acestea sunt promisiuni fara acoperire, si tine sa puna lucrurile la punct, vasluianca vine astazi la Teo in emisiune sa isi povesteasca toata viata.

Daca vreti sa cunoasteti detalii din biografia Gina Felea, cum a ajuns fata din Murgeni, Vaslui sa detina in Italia doua cluburi, aflati astazi, de la 16:45, la "Teo Show", doar la Kanal D!
MAI POTI CITI