BIOGRAFIE OCTAVIA SELENA ALEXANDRU: wiki-ul unei romance talentate care joaca in sezonul 5 Game of Thrones

"Micuta" (are inaltimea de 1.45 m) dar talentata Octavia Selena Alexandru, romanca de 12 ani,  a reusit sa fie unul dintre actorii super-serialului Game of Thrones.

Insa biografia Octavia Selena Alexandru nu se limiteaza la rolul de “Child of the Forest” – “Copilul Padurii” din Game of Thrones.

In 2009, Octavia Selena Alexandru, care locuieste in Marea Britanie, a castigat Great Britain Dance Festival, iar doi ani mai tarziu avea sa ajunga in semifinale la Got To Dance.

Tanara Octavia Selena Alexandru a aparut in numeroase reclame, videoclipuri si filme.

biografie Octavia Selena Alexandru Child of the Forest

Iata cateva titluri in care o regasim pe talentata fata de 12 ani din Romania: Red Wagon (2010), Ward 3 (2010), Dora (2010), The Swan Lake (2011), The House (2012) si Salt (2013).

Octavia Selena Alexandru a dat probe pentru rolul "Leaf- Copilul padurii" de la sfarsitul seriei a 4 a serialului "Urzeala tronurilor", iar producatorii au fost fascinati de jocul ei.

wiki Octavia Selena Alexandru Game of Thrones

Asa ca acum, Octavia a fost pastrata pentru acelasi rol din sezonul 5 din Game of Thrones, care are lansarea oficiala programata in februarie 2015.


Trailer Game Of Thrones Sezonul 5

In sezonul 5  din Game Of Thrones vor mai aparea personaje precum The High Sparrow, un lider religios care va aparea în mai multe episoade ale serialului, Septa Unella,o prezenta importanta din viata unui personaj cunoscut al serialului, noua sotie a lui Bronn, Lady Lollys Stokeworth, ghicitoarea Maggy The Frog, Yezzan, un proprietar de sclavi si “The Waif”, un copil ciudat pe care Arya îl întâlneste în Braavos.
MAI POTI CITI